Zwethpoort te Wateringen

Gelegen vlakbij Hornbach

Project Zwethpoort bestaat uit een clustering van bedrijfsunits variërend in grootte van 31 m² tot 93 m². Handige multifunctionele bedrijfsunits die standaard uitgerust zijn met vele gebruiksvoorzieningen zoals: elektra, uitstortgootsteen met tapkraan en verlichting. Bovendien beschikken de units over een riante overheaddeur van minimaal 3,2 meter breed x 3,2 meter hoog en op de begane grond een vrije plafondhoogte van maar liefst 3,7 meter! Al deze voorzieningen maken de units bij uitstek geschikt voor startende ondernemers, maar ook voor particulieren voor het plegen van klein onderhoud aan boot, caravan of camper.

Units type A (vanaf 61 m² t/m 93 m²)

Bedrijfsunits van het type A zijn gelegen op zichtlocatie en beschikken over een betonnen verdiepingsvloer met vaste trap. De units zijn voorzien van een meterkast met daarin opgenomen alle nutsvoorzieningen en een overheaddeur (3,2 meter breed x 3,2 meter hoog) met naastgelegen loopdeur.
De eigen parkeerplaatsen zijn direct voor de units gelegen. De units zijn prima geschikt voor bijvoorbeeld ambachtelijke bedrijven die een combinatie wensen met een kantine-/kantoorfunctie.

Kijk bij aanbod voor de actuele status.

Units type C (vanaf 31 m² t/m 35 m²)

De units van het type C zijn er in meerdere oppervlaktematen, te weten: circa 31 m², 33 m² en 35 m². De units zijn deels gelegen op de begane grond en deels op de 1e verdieping. De units op de verdieping zijn zeer gemakkelijk en snel bereikbaar middels een hellingbaan. De C-units zijn standaard rijkelijk uitgerust. Zo beschikken ze over 2 dubbele wandcontactdozen, een uitstortgootsteen met tapkraan en verlichting. De handbediende overheaddeur meet 2750 mm breed x 3200 mm hoog. De vrije hoogte van de units op de begane grond is 3,7 meter en op de verdieping 3,4 meter. Deze C-units zijn bij uitstek geschikt voor het stallen van een camper of oldtimer.

Open dag

04-10-2017

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Aanbod

Download actuele
prijslijst

Project Zwethpoort

Te koop/te huur: Naaldwijkseweg 62, 63 en 74 (kijk bij aanbod)

Project Zwethpoort

Zwethpoort en "zusje" De Verzamelde Ambachten te Wateringen

Project Zwethpoort

De A units

Project Zwethpoort

De C units op de begane grond

Project Zwethpoort

De C units op de verdieping

Plattegronden

add

Situatie tekening

add

Begane grond

add

1eVerdieping

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht