Over ons

Bouwprojecten ontwikkelen is ons vak

Bouwprojecten ontwikkelen is ons vak. Wij zijn actief in vastgoed in de ruimste zin van het woord. Van het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten tot het beheren van een eigen vastgoedportefeuille. Wij realiseren projecten voor zowel de zakelijke- als woningmarkt met een sterke geografische focus op de regio Westland. Het bedrijf is hier immers geboren en getogen. Doordat wij de markt als geen ander kennen in combinatie met een slagvaardige Westlandse mentaliteit, tekenen wij steevast voor succesvolle ontwikkelingsprojecten met uitstekende commerciële perspectieven.

Oog voor kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit staat altijd bovenaan. Dat begint al in het ontwerpstadium, met architectuur die onderscheidend is. Gedurende het traject van advies tot realisatie gaat een strakke regie hand in hand met een ongekende flexibiliteit. Achter de schermen, vanuit het kantoor in Naaldwijk, opereert Teunissen + Berendse met een klein team van toegewijde specialisten, aangevuld met een netwerk van uitvoerend personeel.

Eén voor één medewerkers voor wie afspraak afspraak is. En die als het nodig is razendsnel kunnen schakelen. Zelfs in een laat stadium zijn wijzigingen nog door te voeren. Bouwen gebeurt immers altijd in eigen beheer. Het resultaat: woningen, bedrijfshallen, opslagunits, winkels en kantoren die hun weg naar de markt weten te vinden.

kantoorpand Teunissen + Berendse te Naaldwijk

Onze toegevoegde waarde

Commerciële taxaties

Heeft u een stuk grond ter beschikking? Leent uw pand zich mogelijk voor herontwikkeling? U wilt graag vrijblijvend weten wat de waarde van het perceel of pand is? Teunissen + Berendse kan op basis van ervaring goed inschatten wat de commerciële perspectieven zijn.

Marktgericht projecten ontwikkelen

Door bovenop de markt te zitten, weten we wat zakelijke en particuliere kopers en huurders zoeken. Daardoor sluiten we met ons product nog beter aan bij de wensen van onze doelgroepen.

Hoogwaardig ontwerpen

Projecten van Teunissen + Berendse vallen op door de aandacht voor het ontwerp. Van de grote lijnen tot en met de kleinste details.

Optimaliseren werktekeningen

In veel gevallen kan een werktekening worden vereenvoudigd met een verhoging van de efficiëntie en kwaliteit van het project als gevolg.

Strakke bouwregie voeren

Teunissen + Berendse begeleiden projecten van A tot Z. Niet alleen bouwkundig, maar ook qua planning en financieel. Geen verrassingen achteraf dus.

Effectieve marktbewerking

Als conceptontwikkelaar kennen we úw en onze doelgroep. Daardoor fungeren we als onmisbare schakel in het traject naar verkoop, met vernieuwende ideeën over de marketing van een project.