Nieuws

thumnnail

In voorbereiding ontwikkelingsproject te Berkel en Rodenrijs

Opslag- en werkruimte aanbieder Drive in Units heeft onlangs een nieuw filiaal geopend aan de Vlielandseweg in Pijnacker. Na eerder al filialen geopend te hebben in Delft en Naaldwijk, ligt momenteel op de tekentafel een nieuw uitbreidingsplan van Drive-in Units in buurgemeente Berkel en Rodenrijs. Dit bouwplan bevat bedrijfsunits voor de verkoop vanaf circa 36 m² tot 75 m². Tevens is er een ruim aanbod van opslag- en werkruimtes (Drive-in Units met een gevarieerd aanbod van units van 4 m² tot 60 m²) voor de ondernemer en/of particulier die flexibel wil huren. De prognose is dat er na de bouwvak van 2023 gestart kan worden met de bouw van dit project.

Meer informatie
22-11-2022
thumnnail

Bouw gestart Project Rijksstraatweg Den Hoorn

Het prestigieuze project Rijkstraatweg in Den Hoorn is onlangs van start gegaan. Het project wat gerealiseerd zal gaan worden op het voormalige terrein van Hallensleben camperstalling omvat garageboxen en bedrijfsruimten in verschillende maatvoeringen. Onlangs zijn de opstanden (3 grote loodsen) gesloopt. In oktober zal de eerste van de ruim 200 palen de grond in worden geschroefd. De verkoop van het project start binnenkort.

Project Rijksstraatweg
06-10-2022
thumnnail

Project Vlielandseweg Pijnacker opgeleverd

Na ruim 15 maanden bouwen is project Vlielandseweg opgeleverd. Het project bestaat uit 63 garageboxen en een herontwikkeling van oude bedrijfspanden. Deze bedrijfspanden zijn getransformeerd naar op de begane grond 4 grote bedrijfsruimten van ca. 300 m² met daarboven 50 opslag- en werkruimtes, wat een nieuw filiaal is van Drive in Units. Op 8 september hebben de eigenaren hun intrek genomen in de nieuwe vastgoed aanwinst. Bij Drive in Units Pijnacker zijn nog enkele units beschikbaar.

Drive in Units Pijnacker
08-09-2022
thumnnail

Project Rijksstraatweg Den Hoorn in voorbereiding

Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten heeft momenteel een nieuw ontwikkelingsplan op de tekentafel liggen. Het gaat hier om een herontwikkelingslocatie in Den Hoorn. Het ontwikkelingsplan omvat bedrijfsunits (vanaf 48 m²) in combinatie met garageboxen (vanaf 16 m²). Het project is ruim van opzet en er is veel aandacht besteed aan veiligheid en de uitstraling van het project. Het ontwerp is in handen van Edge Concepts. De verwachting is dat medio oktober een aanvang kan worden gemaakt met de bouw van het project. De verkoop van het bedrijfsmatige vastgoed is in handen van Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten bv en start medio Q4 van 2022.

Project Rijksstraatweg
31-05-2022
thumnnail

Project Vlielandseweg Pijnacker nadert voltooiing

Project Vlielandseweg vordert gestaag. Het project bestaat uit 63 garageboxen, 3 bedrijfsunits en een bedrijfsruimte met verdieping van totaal 2500 m². De garageboxen staan inmiddels allemaal op hun plaats. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de stalen verdiepingsvloer en hellingbaan welke tussen de 2 rijen garageboxen in komen te liggen. De bedrijfsunits (3 stuks van elk 65 m²) zijn voorzien van nieuwe gevels, kozijnen en overheaddeuren. Het grote bedrijfspand aan de achterzijde van het project zal het derde filiaal worden van Drive in Units. Dit pand is inmiddels ook voorzien van nieuwe gevels, daken en kozijnen. Op de begane grond zullen 4 huurders gevestigd worden die elk een bedrijfsruimte van 300 m² gaan huren. Op de verdieping komen circa 50 opslagboxen welke eveneens te huur worden aangeboden. Medio 1 september wordt het project opgeleverd en zullen de eerste huurders hun intrek nemen binnen dit complex.

Project Vlielandseweg
16-05-2022
thumnnail

Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten 25 jaar actief!

In het jaar 1997 zijn de eerste stapjes gezet in ontwikkelingsland. Gestart werd met een bouwproject aan de Grote Waard in Honselersdijk. 8 bedrijfsunits werden 9 maanden later opgeleverd door Peet Berendse en Eric Teunissen aan de eerste klanten. In de achterliggende 25 jaar zijn mooie bouwprojecten gerealiseerd waarbij de enorme diversiteit van de bouwwerken opvalt. Nieuwbouwappartementen met onderliggende parkeergarage, bedrijfsverzamelgebouwen, herontwikkelingsprojecten van kantoor naar appartementen, bedrijfsmatige herontwikkelingen, nieuwbouw 2 onder 1 kapwoningen. Naast het realiseren van de ontwikkelingsprojecten is er hard gewerkt om een vastgoedportefeuille op te bouwen met solide huurders. Het beheren van de vastgoedportefeuille en het bouwen van de ontwikkelingsprojecten gebeurt in eigen beheer door een zeer toegewijd en vakkundig team van medewerkers.

04-05-2022
thumnnail

Project Heuldijk 2e fase nadert voltooiing

De 2e fase van project Heuldijk op bedrijventerrein van Kwintsheul stevent af richting de oplevering. De eerste paal werd geslagen in december 2020, nu 11 maanden verder worden er in totaal 31 bedrijfsunits opgeleverd. Dit zal aan het einde van het kalenderjaar plaatsvinden. Daarmee komt het totaal aantal bedrijfsunits van project Heuldijk fase 1 en fase 2 op maar liefst 66 stuks. Ontwikkelaar Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten voorziet met dit project veel ondernemers van passende bedrijfshuishouding. De gemeente Westland zal in het eerste kwartaal van komend jaar een aanvang gaan maken met de aanleg van de nieuwe rondweg op het bedrijventerrein. Deze rondweg zal project Heuldijk aansluiten op de Bovendijk. Deze rondweg biedt vervolgens weer een uitstekende aansluiting voor de ondernemers richting de A-4 en het Westland.

Heuldijk 2e Fase
02-11-2021
thumnnail

100% Verkocht: garageboxen project Vlielandseweg (Pijnacker) gestart.

Onlangs zijn aan de Vlielandseweg de verkoop/verhuur-borden geplaatst. Met het plaatsen van deze reclameborden is de officiële aftrap genomen van de verkoop van project Vlielandseweg. Een nieuwbouwproject dat garageboxen aanbiedt in 4 verschillende varianten. Tevens wordt er op hetzelfde terrein 2 bestaande panden herontwikkeld naar bedrijfsruimten en Drive -in Units. De nieuw gecreëerde bedrijfsruimten en Drive-in Units worden te huur aangeboden. De bedrijfsruimtes variëren in grootte van 60 m² tot ruim 300 m². Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig.

Vlielandseweg
07-06-2021
thumnnail

Bedrijfsunits en garageboxen te Zevenbergen (Noord – Brabant).

Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten heeft momenteel in voorbereiding een nieuwbouwproject te Zevenbergen. Het project omvat een clustering garageboxen en kleinschalige bedrijfsunits en wordt gerealiseerd op bedrijventerrein de Koekoek. Bedrijventerrein de Koekoek ligt op slechts 300 meter afstand van het vernieuwde winkelgebied in het centrum van Zevenbergen. De verkoop van de garageboxen en bedrijfsunits zal nog voor de bouwvak van start gaan.

31-05-2021
thumnnail

Project Lierweg De Lier decor voor aflevering Flikken Rotterdam

Project Lierweg De lier, het project opgebouwd uit kleinschalige bedrijfsunits en garageboxen en gelegen in het centrum van De Lier, doet het heel goed met de verkoop. Ambachtslieden, camperbezitters, sleutelaars, allemaal weten ze de weg te vinden naar dit project. Toegegeven: Plaatstalen wanden, stalen roosters en een glazen overkapping geven het nieuwbouwproject een stoere en aantrekkelijke uitstraling. Maar dat zelfs filmmakers geïnteresseerd zijn in dit project is opmerkelijk te noemen. Om die stoere uitstraling kracht bij te zetten hebben de filmmakers van Flikken Rotterdam op 20 april opnames gedraaid waar een heel arrestatieteam van de politie aan te pas is gekomen. De set duurde uren maar wat er in de film van overblijft is te zien in de serie van Flikken Rotterdam in september op TV.

21-04-2021
thumnnail

Project Vlielandseweg (Pijnacker) in voorbereiding.

Op de tekentafel liggen momenteel de eerste schetsen van een (her)ontwikkelingsplan in combinatie met nieuwbouw. Het bouwplan is net buiten het centrum van de gemeente Pijnacker gelegen. Dit plan omvat het transformeren van een bedrijfspand (1200 m²) naar 4 kleinere units van ca. 300 m². Deze 4 nieuwe verkregen bedrijfsruimten zullen worden voorzien van riante overheaddeuren, afzonderlijke loopdeuren en dubbele toiletgroepen. Tevens beschikt elke bedrijfsruimte over minimaal 6 eigen parkeerplaatsen. Het andere herontwikkelingspand betreft een voormalig kantoorpand. Dit pand worden omgebouwd tot 3 bedrijfsunits van 60 m² begane grond en 60 m² 1e verdieping. Elke bedrijfsunit beschik over 2 eigen parkeerplaatsen. Het gedeelte nieuwbouw zal bestaan uit een diversiteit van garageboxen in de afmetingen vanaf 12 m² tot 31 m². De bedrijfsunits en garageboxen worden te koop en te huur aangeboden Aanvang van dit project staat gepland in mei 2021.

Vlielandseweg
08-02-2021
thumnnail

De eerste heipaal is geslagen voor project Heuldijk 2e fase.

De eerste heipalen zijn geslagen voor project Heuldijk 2e fase. Een nieuwbouwproject in hartje Kwintsheul waar 31 kleinschalige bedrijfsunits worden gerealiseerd. Alle bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht.

Heuldijk 2e Fase
07-12-2020
thumnnail

3e fase Drive-in Units Naaldwijk voltooid

In het 2e kwartaal van 2020 is de overkapping van nog eens 2.750 m² bij de Drive-in Units gerealiseerd. De extra opslag- en werkruimte meters zijn op de bovenste (2e) verdieping gecreëerd. Deze verdieping wordt ontsloten middels een inpandige hellingbaan vanaf de eerste verdieping. Met deze extra oppervlakte kunnen nog eens 120 boxen hun weg vinden naar de verhuurmarkt. Al meer dan 200 zzp’ers, particulieren, winkeliers en ondernemers hebben inmiddels de weg naar de Drive-in Units Naaldwijk weten te vinden. Van de 3e fase is inmiddels alweer bijna 60% verhuurd!

Drive-in Units
07-12-2020
thumnnail

Project Lierweg De lier

Vooraanzicht van de bedrijfsruimten type A. De betonnen kanaalplaatvloeren van de verdieping zijn inmiddels gelegd.

Lierweg De Lier
23-11-2020
thumnnail

Eerste garageboxen geplaatst bij project Lierweg.

Onlangs zijn bij project Lierweg De Lier de eerste garageboxen voor de begane grond aangevoerd en geplaatst. In totaal zullen er 75 stuks geplaatst worden. Daarnaast omvat het project nog eens 13 bedrijfsunits welke voorzien zijn van verdiepingsvloeren. De verkoop gaat voortvarend en inmiddels is 85% van het totale aanbod aan de man gebracht. De oplevering staat gepland voor maart 2021.

Lierweg De Lier
28-10-2020
thumnnail

Aanvang funderingswerkzaamheden Project Lierweg De Lier.

Wij zijn verheugd u te vertellen dat wij zijn gestart met de funderingswerkzaamheden aan ons Project Lierweg De Lier. Deze werkzaamheden lopen volgens planning en hierna zal alles gereed gemaakt worden voor levering van de garageboxen. Alle bedrijfsunits en garageboxen op de begane grond zijn verkocht. Op dit moment zijn er nog wel enkele garageboxen beschikbaar op de eerste verdieping, bereikbaar middels hellingbaan. Heeft u interesse? Bekijk dan het aanbod op onderstaande link.

Lierweg De Lier
14-09-2020
thumnnail

Nieuwbouw aan de Schie voor Bazaar of Magic

Onlangs is de eerste paal geslagen voor een modern bedrijfspand voor Bazaar of Magic. Dit bedrijf (actief in kaartspellen) huurt sinds een 5 jaar een bedrijfspand van Teunissen + Berendse Holding aan de Schieweg. In 5 jaar tijd is de groei razendsnel gegaan en voldeed het huidige pand niet meer. Het nieuwe pand biedt ruim 3000 m² vloeroppervlak en wordt turn key opgeleverd. Teunissen + Berendse Holding staat garant voor de bouw. Oplevering staat gepland voor april 2021.

20-04-2020
thumnnail

Uitbreiding Drive-in Units Naaldwijk krijgt vorm

Drive-in Units Naaldwijk is sinds de opening in 2017 de markt opgegaan met ruim 140 opslag- en werkunits. Units bedoeld voor ruimte zoekende ondernemers en particulieren. In de units kan gewerkt worden, maar ook voor het opslaan van spullen zijn ze uitermate geschikt. Met name de goede bereikbaarheid (met de auto kan elke unit bereikt worden) in combinatie met de flexibele huurcontracten is Drive-in Units onderscheidend in de selfstorage markt. Dat zal de snelle groei verklaren en tevens de noodzaak van de extra verdieping op het pand. De staalconstructie is het eerste zichtbare bouwonderdeel van de uitbreiding. Met deze uitbreiding kan Drive-in Units Naaldwijk weer doorgroeien met nog eens 120 units wat het totaal brengt op 260 stuks. De units variëren in grootte van 3 tot wel 90 m². Voor elke ruimte zoeker is een oppervlaktemaat voorhanden. De eerste units van de nieuwbouw kunnen verhuurd worden medio juni 2020.

Drive-in Units
30-03-2020
thumnnail

Sloop opstanden project Lierweg De Lier.

Onlangs is een aanvang gemaakt met de sloop van de bedrijfshallen aan de Lierweg 24a in De Lier. De sloop wordt vakkundig uitgevoerd door sloopbedrijf Ed van Diemen uit Leiden in opdracht van Lievaart Vastgoed bv. De sloop zal uiteindelijk zo’n 3 weken in beslag nemen De bedrijfshallen moeten ruimte gaan maken voor project Lierweg De Lier. Dit ambitieuze ontwikkelingsplan omvat 75 garageboxen en 13 bedrijfsruimten. Lierweg De Lier bv zal garant staan voor de bouw van dit complex. De prognose is dat de oplevering van de garageboxen en bedrijfsruimten eind 2020 zal plaatsvinden.

Lierweg De Lier
21-02-2020
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk wordt uitgebreid

In maart 2020 wordt een aanvang gemaakt met de bouw van de 3e fase Drive-in Units Naaldwijk. Op de 2e etage zal een staalconstructie opgetrokken worden die een oppervlakte beslaat van ruim 2.750 m². Deze nieuwe hal zal ruimte gaan bieden aan nog eens 120 opslag- en werkunits. Inpandig zijn deze units bereikbaar via een hellingbaan. Het totale aantal verhuurbare units in Naaldwijk komt daarmee op 275 units. De units variëren in grootte van 3 m² tot wel 90 m². De verwachting is dat de eerste units van de nieuwbouw per 1 juni 2020 verhuurd kunnen worden.

www.driveinunits.nl
18-11-2019
thumnnail

Aftrap project Lierweg De Lier

Binnenkort wordt De Lier een bedrijfsverzamelgebouw rijker. Lierweg 24a zal de entree worden van een 13-tal bedrijfsunits en 75 stuks garageboxen. Een project dat geschikt is voor ondernemers, hobbyisten en particulieren die wel wat extra ruimte kunnen gebruiken. Met het plaatsen van het reclamebord langs de N223 wordt elke passant geattendeerd op het nieuwe project! In januari wordt een aanvang gemaakt met de sloop van het huidige bedrijfspand. Aansluitend wordt gestart met de bouw. De oplevering wordt verwacht eind 2020.

09-09-2019
thumnnail

Peugeot Wielerploeg

Oude tijden herleven in de onlangs gehouden Wielerronde van De Lier. Hennie Kuiper, Eddy Merckx, Tom Simpson en Bernard Thevenet, Al deze grootheden uit een ver wielerverleden hebben de geblokte clubkleuren verdedigd van de Peugeot wielerploeg. De uit 1958 stammende materiaalwagen van de Peugeot wielerploeg deed tijdens de Lierse wielerronde enkele promotionele ‘rondjes om de kerk’ voor Drive in Units Delft en Naaldwijk.

Drive-in Units
03-09-2019
thumnnail

Sponsoring HVC’10 – Drive in Units

Fusieclub HVC (Hoek van Holland en Hoekse Boys) is voor 3 jaar een sponsorovereenkomst aangegaan met Drive-in Units (Naaldwijk – Delft). De sponsoring bestaat uit naamsvermelding achter op het voetbalshirt van het eerste elftal. Dit elftal speelt zijn wedstrijden in de 2e klasse op zaterdag. Naast shirtsponsoring zal er ook een reclame bord geplaatst worden langs het hoofdveld. Tevens naamsvermelding in de kantine en op de Hoekse Voetbal Club web site.

03-09-2019
thumnnail

Fase 2 van Schiekade Delft is opgeleverd

Er is hard gewerkt om alle garageboxen en bedrijfsunits van fase 2 in project Schiekade Delft gereed te maken. In maart zijn alle ruimtes opgeleverd aan de nieuwe eigenaren. Enkele garageboxen en bedrijfsunits staan nog te huur. Wilt u meer informatie? Neem contact op via 0174-640000.

Schiekade Delft
25-04-2019
thumnnail

Project Lierweg De Lier start begin 2020

Eerste kwartaal 2020 wordt er een aanvang gemaakt met de bouw van in totaal 76 garageboxen en 13 bedrijfsunits, grootte vanaf 26 m² tot 188 m² (over 2 lagen). De boxen en units worden te koop en te huur aangeboden. Hou onze website in de gaten voor nieuws over de voortgang van dit project in de dorpskern van De Lier.

Project Lierweg De Lier
11-04-2019
thumnnail

Nieuwe tenues voor de talenten van Westland Wil Vooruit

Afgelopen maandag was de ploegenpresentatie van Westland Wil Vooruit. Renewi (afvalverwerking) heeft Van Vliet Contrans afgelost als hoofdsponsor. Met deze wisseling van de wacht zijn ook de wielertenues van de ruim 700 leden vernieuwd (zie foto). Naast Renewi zijn tevens shirtsponsor: Bos Elektrotechniek, Rabobank en niet te vergeten Drive-in Units met filialen in Delft en Naaldwijk. Genoemde bedrijven zijn voor weer tenminste 3 jaar te vinden op de wielertenues van de aanstormende talenten in en rond het Westland.

Westland Wil Vooruit
13-03-2019
thumnnail

Schiekade Delft, fase 2: Het glazen dek wordt geplaatst

In februari 2019 wordt het glazen dek op de 1e verdieping geplaatst. Hierna zal het straatwerk gelegd worden.

Schiekade Delft
20-02-2019
thumnnail

Schiekade Delft fase 2 - garageboxen zijn geplaatst

In januari 2019 zijn de garageboxen van de tweede fase van project Schiekade Delft geplaatst. De elektra voorzieningen, de overheaddeuren en straatwerk zullen worden gerealiseerd. De verwchting is dat de garageboxen in februari en maart opgeleverd kunnen gaan worden.

Schiekade Delft
21-01-2019
thumnnail

Leerlingen van de Achtsprong (De Lier) knutselen voor kerst

De Lierse basischool heeft zijn leerlingen dit jaar uitgedaagd om een mooie (houten) kerstboom in elkaar te zetten. Een kerstboom is van nature al van hout maar deze ijverige leerlingen vonden dat te gemakkelijk. Met allerlei smalle latjes die elke keer nét een stukje korter afgezaagd moesten worden werd een heuse tapstoelopende kerstboom gecreeerd. Deze (duurzame) kerstboom verdwijnt niet op de brandstapel maar kan elk jaar zo uit de kast gehaald worden. Meester Charlie complimenteerde de klas dan ook met: “groen bezig”!

De Achtsprong
02-01-2019
thumnnail

Drive-in Units fase 2 opgeleverd

In november en december 2018 zijn alle units type A en type C opgeleverd aan de trotse nieuwe eigenaren.

Drive-in Units Naaldwijk
10-12-2018
thumnnail

Schiekade Delft, fase 2: funderingen zijn gereed

De funderingsbalken voor de bedrijfsunits en garageboxen van de 2e fase van nieuwbouwproject Schiekade Delft zijn gereed. Vorige week is de wapening aangebracht en zijn de bekistingen volgestort. Tussen de funderingsbalken zijn inmiddels ook alle rioleringswerkzaamheden uitgevoerd. Als laatste actie is er tussen de funderingsbalken grond aangebracht welke afgevlakt is, gelijk met de hoogte van de fundering. Alles staat nu gereed voor ontvangst van de prefab bedrijfsunits en garageboxen.

Schiekade Delft
19-11-2018
thumnnail

Oplevering Drive-in Units Naaldwijk fase 2 nadert

Aan fase 2 van Drive-in Units Naaldwijk wordt hard gewerkt. De buitenschil is gereed, de binnenwanden worden geplaatst en de Drive-in Units voor de verhuur worden gemaakt.

Drive-in Units
20-09-2018
thumnnail

Drive-in Units reclame bij FC ’s-Gravenzande

Drive-in Units Delft - Naaldwijk blijft promotioneel aan de weg timmeren. Onlangs is op een prominente positie tegenover de kleedkamers een groot reclame doek van Drive-in Units Delft - Naaldwijk gemonteerd. Goed zichtbaar voor leden, supporters en gasten welke regelmatig het Julianasportpark komen bezoeken. Met de voetbalclub uit Westlands grootste stad is een overeenkomst van 3 jaar gesloten.

FC 's-Gravenzande
04-07-2018
thumnnail

LED reclame scherm in gebruik genomen

Dagelijks kunnen zo’n 50.000 automobilisten en vele honderden fietsers notie nemen van de reclame boodschappen langs de Kruithuisweg te Delft . Langs deze verbindingsweg tussen de A4 en A13 is onlangs bij project Schiekade een nieuw LED scherm gemonteerd en in gebruik genomen. De huidige reclame boodschap attendeert voorbijgangers op de laatste nog beschikbare garageboxen en bedrijfsunits van nieuwbouwproject Schiekade. Alle garageboxen en bedrijfsunits zijn verkocht, er zijn nog enkele ruimtes te huur. De bouw van de 2e fase is aangevangen. De eerste opleveringen zullen in het eerste kwartaal van 2019 plaats gaan vinden

Schiekade Delft
07-06-2018
thumnnail

1e fase project Schiekade opgeleverd

De afgelopen maand maart hebben zo’n 50 eigenaren de sleutels ontvangen van hun nieuwe garagebox(en) en/of bedrijfsunit(s). Met het uitreiken van de sleutels is de afronding van de bouw van de 1e fase van project Schiekade een feit. Binnenkort zullen de laatste opstanden aan de Rotterdamseweg 370 wijken voor ontwikkeling van nog eens 34 bedrijfsunits. Inmiddels is van deze bedrijfsunits alweer de helft verkocht.

Schiekade Delft
26-03-2018
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk by night

Drive-in Units zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken voor al onze huurders!

Drive-in Units
12-02-2018
thumnnail

Drive-in Units is sponsor van Quintus handbal

Met ingang van de competitie in seizoen 2017/2018 heeft Drive-in Units zich voor 3 jaar verbonden als shirtsponsor aan handbalvereniging Quintus. De sponsoring geldt voor zowel de dames- als de heren selectie. Het landelijk zeer sterk acterende Quintus speelt op het hoogste (BeNe-liga) niveau.

Quintus handbal
22-11-2017
thumnnail

De kleinste telg van het Drive-in Units wagenpark on the road

Drive-in Units Naaldwijk en Delft hebben onlangs een nieuwe promotie-auto de weg op gestuurd. Naast de Renault Trafic, Citroen Jumper en de VW LT bedrijfsauto’s is er nu een personenauto bij gekomen in de kleuren en met het Drive-in Units logo. Naast het zwaardere (sjouw) werk waar de bestelbussen voor gereed staan, is er nu een superslimme en wendbare Peugeot bij gekomen. Dit slimme en wendbare Peugeotje wordt ingezet om nog even snel sleutels bij een klant te bezorgen of om opnames te doen.

www.driveinunits.nl
27-09-2017
thumnnail

Drive-in Units zijn top!!

Veilig en verantwoord uw goederen opslaan. Daar gaan we voor bij de Drive-in Units. Nette, representatieve opslag- en werkunits die ook nog eens robuust zijn. De wanden van de boxen zijn opgebouwd uit dubbelwandige stalen sandwichpanelen met 50 mm vulling ertussen. De vloer en plafond zijn opgetrokken uit 300 mm dik gewapend beton. De roldeur is stevig en voorzien van 2 zijwaartse sloten.

www.driveinunits.nl
28-08-2017