Nieuws

thumnnail

Drive-in Units reclame bij FC ’s-Gravenzande

Drive-in Units Delft - Naaldwijk blijft promotioneel aan de weg timmeren. Onlangs is op een prominente positie tegenover de kleedkamers een groot reclame doek van Drive-in Units Delft - Naaldwijk gemonteerd. Goed zichtbaar voor leden, supporters en gasten welke regelmatig het Julianasportpark komen bezoeken. Met de voetbalclub uit Westlands grootste stad is een overeenkomst van 3 jaar gesloten.

FC 's-Gravenzande
04-07-2018
thumnnail

Drive-in Units fase 2: De buitenschil is zo goed als gereed

Nog deze week zal de gehele buitenschil van de tweede fase van Drive-in Units gereed zijn. De laatste hand wordt er aan gelegd door aannemersbedrijf Willy Naessens. Vervolgens zal de afwerking gereed gemaakt gaan worden. Met deze uitbreiding komen nog een 5 A units, 10 C units en 75 Drive-in units beschikbaar.

Drive-in Units
04-07-2018
thumnnail

De bouw van fase 2 Drive-in Units vordert

Met het uittakelen van een 4.000 kg wegend wandsegment wordt de weg (letterlijk en figuurlijk) vrij gemaakt van de 1e fase Drive-in Units naar de 2e fase. Met de realisatie van de 2e fase komen nog eens ruim 75 opslag- en werkunits op de markt voor de verhuur

Drive-in Units Naaldwijk
27-06-2018
thumnnail

2e Fase Drive-in Units Naaldwijk van start

Op 14 mei jl. is de eerste paal geslagen voor de bouw van nog eens 5 units type A, 12 units type C en 75 Drive-in Units, verdeeld over begane grond en 1e verdieping. De eerste fase van dit project is in mei 2017 in gebruik genomen en is een daverend succes te noemen. De verwachting is dan ook dat de 75 nieuw te bouwen Drive-in Units snel een huurder kunnen verwelkomen. Zoekt u ruimte voor opslag van uw huisraad, archief, bedrijfsmaterialen, caravan of andere goederen? Of zoekt u ruimte voor de uitoefening van uw hobby sleutelen of meubelbewerking? Dan bent u bij Drive-in Units aan het juiste adres.

Drive-in Units
25-06-2018
thumnnail

LED reclame scherm in gebruik genomen

Dagelijks kunnen zo’n 50.000 automobilisten en vele honderden fietsers notie nemen van de reclame boodschappen langs de Kruithuisweg te Delft . Langs deze verbindingsweg tussen de A4 en A13 is onlangs bij project Schiekade een nieuw LED scherm gemonteerd en in gebruik genomen. De huidige reclame boodschap attendeert voorbijgangers op de laatste nog beschikbare garageboxen en bedrijfsunits van nieuwbouwproject Schiekade. Van de 1e fase zijn er thans nog 4 per direct beschikbaar. De bouw van de 2e fase is aangevangen. De eerste opleveringen zullen aan het eind van 2018 plaats gaan vinden

Schiekade Delft
07-06-2018
thumnnail

2e Fase project Schiekade van start

Met de sloop van de laatste loodsen op het perceel aan de Rotterdamseweg 370 te Delft wordt de weg vrijgemaakt voor de bouw van de 2e fase van project Schiekade. Aansluitend op de sloop zal er gesaneerd worden waarna de heilstelling de bouwput op gereden kan worden. Het project omvat in totaal 92 garageboxen en bedrijfsunits. De eerste fase bestaat uit 58 boxen waarvan er nog slechts 4 te koop zijn. Met de bouw van de 2e fase komen er nog eens 34 bedrijfsunits bij. In de 2e fase zijn er nog 11 beschikbaar. De oplevering staat geland voor januari 2019.

Schiekade Delft
07-06-2018
thumnnail

Glazen overkapping gemonteerd bij Schiekade Delft

Onlangs is bij de bedrijfsunits van project Schiekade Delft de glazen overkapping aangebracht. Deze overkapping zorgt voor een ongekende luxe voor de gebruikers van een bedrijfsunit. Laden en lossen zal nooit meer voor natte voeten zorgen. De overkapping heeft een breedte van ca. 10 meter en een totale lengte van - wanneer de tweede fase ook gereed is - maar liefst 70 meter!

Schiekade Delft
23-05-2018
thumnnail

1e fase project Schiekade opgeleverd

De afgelopen maand maart hebben zo’n 50 eigenaren de sleutels ontvangen van hun nieuwe garagebox(en) en/of bedrijfsunit(s). Met het uitreiken van de sleutels is de afronding van de bouw van de 1e fase van project Schiekade een feit. Binnenkort zullen de laatste opstanden aan de Rotterdamseweg 370 wijken voor ontwikkeling van nog eens 34 bedrijfsunits. Inmiddels is van deze bedrijfsunits alweer de helft verkocht.

Schiekade Delft
26-03-2018
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk by night

Drive-in Units zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken voor al onze huurders!

Drive-in Units
12-02-2018
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk verwelkomt 50ste huurder

Drive-in Units Naaldwijk, op 20 mei 2017 geopend en gelegen op Bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk, is nu al voor 75% verhuurd. Er is zoveel vraag naar opslag- en werkruimte dat binnenkort zelfs gestart wordt met de bouw van de tweede fase. Robin Van Straten uit Maassluis is verwelkomd als 50ste huurder. Om dit te vieren kreeg hij een bloemetje uitgereikt door de eigenaar, Eric Teunissen. Ook mag Van Straten maar liefst een jaar lang gratis gebruik maken van een unit welke hij hobbymatig gebruikt.

www.driveinunits.nl
06-12-2017
thumnnail

Drive-in Units is sponsor van Quintus handbal

Met ingang van de competitie in seizoen 2017/2018 heeft Drive-in Units zich voor 3 jaar verbonden als shirtsponsor aan handbalvereniging Quintus. De sponsoring geldt voor zowel de dames- als de heren selectie. Het landelijk zeer sterk acterende Quintus speelt op het hoogste (BeNe-liga) niveau.

Quintus handbal
22-11-2017
thumnnail

Drive-in Units is sponsor van Westland Wil Vooruit

Voor het 7e jaar achtereen dragen de jeugdwielrenners en ATB'ers van WWV vol trots de bedrijfsnaam van Drive-in Units op de wielershirts. Ruim 250 renners trainen dag in dag uit in de rood - groene shirts. Ook tijdens de Westlandse rondjes rond de kerk zijn ze te bewonderen.

WWV
22-11-2017
thumnnail

Open dagen bij onze projecten

Regelmatig worden er open dagen georganiseerd op onze nieuwbouwprojecten. Tijdens deze open dagen kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons nieuwbouwproduct. Tevens zal er een team van deskundige medewerkers paraat staan om uw vragen van antwoorden te voorzien. Hou de website in de gaten om te zien waar en op welke data er open dagen gepland zijn .

13-11-2017
thumnnail

De kleinste telg van het Drive-in Units wagenpark on the road

Drive-in Units Naaldwijk en Delft hebben onlangs een nieuwe promotie-auto de weg op gestuurd. Naast de Renault Trafic, Citroen Jumper en de VW LT bedrijfsauto’s is er nu een personenauto bij gekomen in de kleuren en met het Drive-in Units logo. Naast het zwaardere (sjouw) werk waar de bestelbussen voor gereed staan, is er nu een superslimme en wendbare Peugeot bij gekomen. Dit slimme en wendbare Peugeotje wordt ingezet om nog even snel sleutels bij een klant te bezorgen of om opnames te doen.

www.driveinunits.nl
27-09-2017
thumnnail

Drive-in Units zijn top!!

Veilig en verantwoord uw goederen opslaan. Daar gaan we voor bij de Drive-in Units. Nette, representatieve opslag- en werkunits die ook nog eens robuust zijn. De wanden van de boxen zijn opgebouwd uit dubbelwandige stalen sandwichpanelen met 50 mm vulling ertussen. De vloer en plafond zijn opgetrokken uit 300 mm dik gewapend beton. De roldeur is stevig en voorzien van 2 zijwaartse sloten.

www.driveinunits.nl
28-08-2017