Nieuws

thumnnail

1e fase project Schiekade opgeleverd

De afgelopen maand maart hebben zo’n 50 eigenaren de sleutels ontvangen van hun nieuwe garagebox(en) en/of bedrijfsunit(s). Met het uitreiken van de sleutels is de afronding van de bouw van de 1e fase van project Schiekade een feit. Binnenkort zullen de laatste opstanden aan de Rotterdamseweg 370 wijken voor ontwikkeling van nog eens 34 bedrijfsunits. Inmiddels is van deze bedrijfsunits alweer de helft verkocht.

Schiekade Delft
26-03-2018
thumnnail

Oplevering Schiekade Delft aanstaande

Nieuwbouwproject Schiekade, waar een zeer grote diversiteit van aanbod wordt gebouwd (garageboxen, bedrijfsunits en bedrijfsruimtes) vordert gestaag. De oplevering wordt in het eerste kwartaal van 2018 verwacht.

12-02-2018
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk by night

Drive-in Units zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken voor al onze huurders!

Drive-in Units
12-02-2018
thumnnail

Opvallende reclame boodschap langs de Kruithuisweg

Onlangs is op het dak van één van de bedrijfsruimtes van project Schiekade Delft een opvallende promotie tekst aangebracht. Automobilisten die over de Kruithuisweg rijden richting de A4 of A13 worden geattendeerd op de laatste nog beschikbare bedrijfsunits en garageboxen van project Schiekade Delft. In het voorjaar wordt de met stickers aangebrachte tekst vervangen door LED reclame.

Schiekade Delft
31-01-2018
thumnnail

Het rijdek wordt geplaatst bij Schiekade Delft

In januari 2018 is een aanvang gemaakt met de plaatsing van het stalen rijdek ten behoeve van de units op de 1e verdieping.

Schiekade Delft
15-01-2018
thumnnail

Bouw opdracht verstrekt Drive-in Units 2e fase

Het 2e filiaal van Drive-in Units opende op 20 mei jl. haar deuren aan de Hovenierstraat 99 te Naaldwijk. Inmiddels zijn in een half jaar tijd zo’n 75% van de beschikbare units verhuurd. Om aan de onverminderde vraag naar flexibele huurruimtes te kunnen blijven voldoen is de vervolg stap gezet. Aannemersbedrijf Willy Naessens uit België heeft onlangs opdracht gekregen voor de realisatie van de 2e fase van Drive-in Units Naaldwijk. Met deze uitbreiding zal het aantal van 75 naar ruim 150 verhuurbare units gaan. In oktober 2018 zal de realisatie voltooid zijn.

www.driveinunits.nl
06-12-2017
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk verwelkomt 50ste huurder

Drive-in Units Naaldwijk, op 20 mei 2017 geopend en gelegen op Bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk, is nu al voor 75% verhuurd. Er is zoveel vraag naar opslag- en werkruimte dat binnenkort zelfs gestart wordt met de bouw van de tweede fase. Robin Van Straten uit Maassluis is verwelkomd als 50ste huurder. Om dit te vieren kreeg hij een bloemetje uitgereikt door de eigenaar, Eric Teunissen. Ook mag Van Straten maar liefst een jaar lang gratis gebruik maken van een unit welke hij hobbymatig gebruikt.

www.driveinunits.nl
06-12-2017
thumnnail

Drive-in Units is sponsor van Quintus handbal

Met ingang van de competitie in seizoen 2017/2018 heeft Drive-in Units zich voor 3 jaar verbonden als shirtsponsor aan handbalvereniging Quintus. De sponsoring geldt voor zowel de dames- als de heren selectie. Het landelijk zeer sterk acterende Quintus speelt op het hoogste (BeNe-liga) niveau.

Quintus handbal
22-11-2017
thumnnail

Drive-in Units is sponsor van Westland Wil Vooruit

Voor het 4e jaar achtereen dragen de jeugdwielrenners en ATB'ers van WWV vol trots de bedrijfsnaam van Drive-in Units op de wielershirts. Ruim 250 renners trainen dag in dag uit in de rood - groene shirts. Ook tijdens de Westlandse rondjes rond de kerk zijn ze te bewonderen.

WWV
22-11-2017
thumnnail

Open dagen bij onze projecten

Regelmatig worden er open dagen georganiseerd op onze nieuwbouwprojecten. Tijdens deze open dagen kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons nieuwbouwproduct. Tevens zal er een team van deskundige medewerkers paraat staan om uw vragen van antwoorden te voorzien. Hou de website in de gaten om te zien waar en op welke data er open dagen gepland zijn .

13-11-2017
thumnnail

Breeje Durp Oldtimer Festival

Drive-in Units is altijd overal van de partij. Op 7 oktober werd het jaarlijks terugkerende Breeje Durp Oldtimer Festival wederom georganiseerd. Op deze dag was er een autotoertocht door het Westland en omstreken voor klassieke auto's ouder dan 25 jaar. Ook was er een brommertoertocht door de regio. De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar Stichting Vaarwens.

29-09-2017
thumnnail

De kleinste telg van het Drive-in Units wagenpark on the road

Drive-in Units Naaldwijk en Delft hebben onlangs een nieuwe promotie-auto de weg op gestuurd. Naast de Renault Trafic, Citroen Jumper en de VW LT bedrijfsauto’s is er nu een personenauto bij gekomen in de kleuren en met het Drive-in Units logo. Naast het zwaardere (sjouw) werk waar de bestelbussen voor gereed staan, is er nu een superslimme en wendbare Peugeot bij gekomen. Dit slimme en wendbare Peugeotje wordt ingezet om nog even snel sleutels bij een klant te bezorgen of om opnames te doen.

www.driveinunits.nl
27-09-2017
thumnnail

Drive-in Units zijn top!!

Veilig en verantwoord uw goederen opslaan. Daar gaan we voor bij de Drive-in Units. Nette, representatieve opslag- en werkunits die ook nog eens robuust zijn. De wanden van de boxen zijn opgebouwd uit dubbelwandige stalen sandwichpanelen met 50 mm vulling ertussen. De vloer en plafond zijn opgetrokken uit 300 mm dik gewapend beton. De roldeur is stevig en voorzien van 2 zijwaartse sloten.

www.driveinunits.nl
28-08-2017