Nieuws

thumnnail

Fundering fase 2 Schiekade Delft

De randbekisting van de funderingsbalken voor de 2e fase van project Schiekade Delft zijn geplaatst. Eind week 46 is de wapening aangebracht en worden de balken afgestort. Alle garageboxen en bedrijfsunits zijn reeds verkocht, er zijn nog wel units te huur. Wilt u weten wat beschikbaar is? Kijk dan bij Project Schiekade Delft en download de recente prijslijst. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 0174-640000.

Schiekade Delft
05-11-2018
thumnnail

Oplevering Drive-in Units Naaldwijk fase 2 nadert

Aan fase 2 van Drive-in Units Naaldwijk wordt hard gewerkt. De buitenschil is gereed, de binnenwanden worden geplaatst en de Drive-in Units voor de verhuur worden gemaakt.

Drive-in Units
20-09-2018
thumnnail

Drive-in Units reclame bij FC ’s-Gravenzande

Drive-in Units Delft - Naaldwijk blijft promotioneel aan de weg timmeren. Onlangs is op een prominente positie tegenover de kleedkamers een groot reclame doek van Drive-in Units Delft - Naaldwijk gemonteerd. Goed zichtbaar voor leden, supporters en gasten welke regelmatig het Julianasportpark komen bezoeken. Met de voetbalclub uit Westlands grootste stad is een overeenkomst van 3 jaar gesloten.

FC 's-Gravenzande
04-07-2018
thumnnail

LED reclame scherm in gebruik genomen

Dagelijks kunnen zo’n 50.000 automobilisten en vele honderden fietsers notie nemen van de reclame boodschappen langs de Kruithuisweg te Delft . Langs deze verbindingsweg tussen de A4 en A13 is onlangs bij project Schiekade een nieuw LED scherm gemonteerd en in gebruik genomen. De huidige reclame boodschap attendeert voorbijgangers op de laatste nog beschikbare garageboxen en bedrijfsunits van nieuwbouwproject Schiekade. Alle garageboxen en bedrijfsunits zijn verkocht, er zijn nog enkele ruimtes te huur. De bouw van de 2e fase is aangevangen. De eerste opleveringen zullen in het eerste kwartaal van 2019 plaats gaan vinden

Schiekade Delft
07-06-2018
thumnnail

2e Fase project Schiekade van start

Met de sloop van de laatste loodsen op het perceel aan de Rotterdamseweg 370 te Delft wordt de weg vrijgemaakt voor de bouw van de 2e fase van project Schiekade. Aansluitend op de sloop zal er gesaneerd worden waarna de heilstelling de bouwput op gereden kan worden. Het project omvat in totaal 92 garageboxen en bedrijfsunits. De eerste fase bestaat uit 58 boxen waarvan er nog slechts 4 te koop zijn. Met de bouw van de 2e fase komen er nog eens 34 bedrijfsunits bij. In de 2e fase zijn er nog 11 beschikbaar. De oplevering staat geland voor januari 2019.

Schiekade Delft
07-06-2018
thumnnail

1e fase project Schiekade opgeleverd

De afgelopen maand maart hebben zo’n 50 eigenaren de sleutels ontvangen van hun nieuwe garagebox(en) en/of bedrijfsunit(s). Met het uitreiken van de sleutels is de afronding van de bouw van de 1e fase van project Schiekade een feit. Binnenkort zullen de laatste opstanden aan de Rotterdamseweg 370 wijken voor ontwikkeling van nog eens 34 bedrijfsunits. Inmiddels is van deze bedrijfsunits alweer de helft verkocht.

Schiekade Delft
26-03-2018
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk by night

Drive-in Units zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken voor al onze huurders!

Drive-in Units
12-02-2018
thumnnail

Drive-in Units is sponsor van Quintus handbal

Met ingang van de competitie in seizoen 2017/2018 heeft Drive-in Units zich voor 3 jaar verbonden als shirtsponsor aan handbalvereniging Quintus. De sponsoring geldt voor zowel de dames- als de heren selectie. Het landelijk zeer sterk acterende Quintus speelt op het hoogste (BeNe-liga) niveau.

Quintus handbal
22-11-2017
thumnnail

De kleinste telg van het Drive-in Units wagenpark on the road

Drive-in Units Naaldwijk en Delft hebben onlangs een nieuwe promotie-auto de weg op gestuurd. Naast de Renault Trafic, Citroen Jumper en de VW LT bedrijfsauto’s is er nu een personenauto bij gekomen in de kleuren en met het Drive-in Units logo. Naast het zwaardere (sjouw) werk waar de bestelbussen voor gereed staan, is er nu een superslimme en wendbare Peugeot bij gekomen. Dit slimme en wendbare Peugeotje wordt ingezet om nog even snel sleutels bij een klant te bezorgen of om opnames te doen.

www.driveinunits.nl
27-09-2017
thumnnail

Drive-in Units zijn top!!

Veilig en verantwoord uw goederen opslaan. Daar gaan we voor bij de Drive-in Units. Nette, representatieve opslag- en werkunits die ook nog eens robuust zijn. De wanden van de boxen zijn opgebouwd uit dubbelwandige stalen sandwichpanelen met 50 mm vulling ertussen. De vloer en plafond zijn opgetrokken uit 300 mm dik gewapend beton. De roldeur is stevig en voorzien van 2 zijwaartse sloten.

www.driveinunits.nl
28-08-2017