Nieuws

thumnnail

Huur 2 maanden gratis bij Drive-in Units*

Drive-in Units Naaldwijk breidt verder uit. Binnenkort worden, met de oplevering van de extra verdieping, nog eens 120 units aan het arsenaal toegevoegd. Dit heuglijke feit willen we vieren met een actie waar u van kunt profiteren. Elke nieuwe klant van Drive-in Units Naaldwijk of Delft kan 2 maanden gratis huren!* Als u voor Drive-in Units kiest dan kiest u voor optimaal gebruiksgemak, want elke unit is per auto bereikbaar. Drive-in Units is 24/7 geopend en we hebben de scherpste huurtarieven uit de regio. * Vraag bij ons kantoor naar de actievoorwaarden. We zijn bereikbaar via 0174 - 64 00 00 of stuur een mail met uw vragen naar info@teunissenberendse.nl. Actie is geldig tot en met 31 augustus 2020.

2 maanden korting*
19-05-2020
thumnnail

Nieuwbouw aan de Schie voor Bazaar of Magic

Onlangs is de eerste paal geslagen voor een modern bedrijfspand voor Bazaar of Magic. Dit bedrijf (actief in kaartspellen) huurt sinds een 5 jaar een bedrijfspand van Teunissen + Berendse Holding aan de Schieweg. In 5 jaar tijd is de groei razendsnel gegaan en voldeed het huidige pand niet meer. Het nieuwe pand biedt ruim 3000 m² vloeroppervlak en wordt turn key opgeleverd. Teunissen + Berendse Holding staat garant voor de bouw. Oplevering staat gepland voor eind 2020.

20-04-2020
thumnnail

Uitbreiding Drive-in Units Naaldwijk krijgt vorm

Drive-in Units Naaldwijk is sinds de opening in 2017 de markt opgegaan met ruim 140 opslag- en werkunits. Units bedoeld voor ruimte zoekende ondernemers en particulieren. In de units kan gewerkt worden, maar ook voor het opslaan van spullen zijn ze uitermate geschikt. Met name de goede bereikbaarheid (met de auto kan elke unit bereikt worden) in combinatie met de flexibele huurcontracten is Drive-in Units onderscheidend in de selfstorage markt. Dat zal de snelle groei verklaren en tevens de noodzaak van de extra verdieping op het pand. De staalconstructie is het eerste zichtbare bouwonderdeel van de uitbreiding. Met deze uitbreiding kan Drive-in Units Naaldwijk weer doorgroeien met nog eens 120 units wat het totaal brengt op 260 stuks. De units variëren in grootte van 3 tot wel 90 m². Voor elke ruimte zoeker is een oppervlaktemaat voorhanden. De eerste units van de nieuwbouw kunnen verhuurd worden medio juni 2020.

Drive-in Units
30-03-2020
thumnnail

Sloop opstanden project Lierweg De Lier.

Onlangs is een aanvang gemaakt met de sloop van de bedrijfshallen aan de Lierweg 24a in De Lier. De sloop wordt vakkundig uitgevoerd door sloopbedrijf Ed van Diemen uit Leiden in opdracht van Lievaart Vastgoed bv. De sloop zal uiteindelijk zo’n 3 weken in beslag nemen De bedrijfshallen moeten ruimte gaan maken voor project Lierweg De Lier. Dit ambitieuze ontwikkelingsplan omvat 75 garageboxen en 13 bedrijfsruimten. Lierweg De Lier bv zal garant staan voor de bouw van dit complex. De prognose is dat de oplevering van de garageboxen en bedrijfsruimten eind 2020 zal plaatsvinden.

Lierweg De Lier
21-02-2020
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk wordt uitgebreid

In maart 2020 wordt een aanvang gemaakt met de bouw van de 3e fase Drive-in Units Naaldwijk. Op de 2e etage zal een staalconstructie opgetrokken worden die een oppervlakte beslaat van ruim 2.750 m². Deze nieuwe hal zal ruimte gaan bieden aan nog eens 120 opslag- en werkunits. Inpandig zijn deze units bereikbaar via een hellingbaan. Het totale aantal verhuurbare units in Naaldwijk komt daarmee op 275 units. De units variëren in grootte van 3 m² tot wel 90 m². De verwachting is dat de eerste units van de nieuwbouw per 1 juni 2020 verhuurd kunnen worden.

www.driveinunits.nl
18-11-2019
thumnnail

Aftrap project Lierweg De Lier

Binnenkort wordt De Lier een bedrijfsverzamelgebouw rijker. Lierweg 24a zal de entree worden van een 13-tal bedrijfsunits en 75 stuks garageboxen. Een project dat geschikt is voor ondernemers, hobbyisten en particulieren die wel wat extra ruimte kunnen gebruiken. Met het plaatsen van het reclamebord langs de N223 wordt elke passant geattendeerd op het nieuwe project! In januari wordt een aanvang gemaakt met de sloop van het huidige bedrijfspand. Aansluitend wordt gestart met de bouw. De oplevering wordt verwacht eind 2020.

09-09-2019
thumnnail

Peugeot Wielerploeg

Oude tijden herleven in de onlangs gehouden Wielerronde van De Lier. Hennie Kuiper, Eddy Merckx, Tom Simpson en Bernard Thevenet, Al deze grootheden uit een ver wielerverleden hebben de geblokte clubkleuren verdedigd van de Peugeot wielerploeg. De uit 1958 stammende materiaalwagen van de Peugeot wielerploeg deed tijdens de Lierse wielerronde enkele promotionele ‘rondjes om de kerk’ voor Drive in Units Delft en Naaldwijk.

Drive-in Units
03-09-2019
thumnnail

Sponsoring HVC’10 – Drive in Units

Fusieclub HVC (Hoek van Holland en Hoekse Boys) is voor 3 jaar een sponsorovereenkomst aangegaan met Drive-in Units (Naaldwijk – Delft). De sponsoring bestaat uit naamsvermelding achter op het voetbalshirt van het eerste elftal. Dit elftal speelt zijn wedstrijden in de 2e klasse op zaterdag. Naast shirtsponsoring zal er ook een reclame bord geplaatst worden langs het hoofdveld. Tevens naamsvermelding in de kantine en op de Hoekse Voetbal Club web site.

03-09-2019
thumnnail

Fase 2 van Schiekade Delft is opgeleverd

Er is hard gewerkt om alle garageboxen en bedrijfsunits van fase 2 in project Schiekade Delft gereed te maken. In maart zijn alle ruimtes opgeleverd aan de nieuwe eigenaren. Enkele garageboxen en bedrijfsunits staan nog te huur. Wilt u meer informatie? Neem contact op via 0174-640000.

Schiekade Delft
25-04-2019
thumnnail

Project Lierweg De Lier start begin 2020

Eerste kwartaal 2020 wordt er een aanvang gemaakt met de bouw van in totaal 76 garageboxen en 13 bedrijfsunits, grootte vanaf 26 m² tot 188 m² (over 2 lagen). De boxen en units worden te koop en te huur aangeboden. Hou onze website in de gaten voor nieuws over de voortgang van dit project in de dorpskern van De Lier.

Project Lierweg De Lier
11-04-2019
thumnnail

Nieuwe tenues voor de talenten van Westland Wil Vooruit

Afgelopen maandag was de ploegenpresentatie van Westland Wil Vooruit. Renewi (afvalverwerking) heeft Van Vliet Contrans afgelost als hoofdsponsor. Met deze wisseling van de wacht zijn ook de wielertenues van de ruim 700 leden vernieuwd (zie foto). Naast Renewi zijn tevens shirtsponsor: Bos Elektrotechniek, Rabobank en niet te vergeten Drive-in Units met filialen in Delft en Naaldwijk. Genoemde bedrijven zijn voor weer tenminste 3 jaar te vinden op de wielertenues van de aanstormende talenten in en rond het Westland.

Westland Wil Vooruit
13-03-2019
thumnnail

Schiekade Delft, fase 2: Het glazen dek wordt geplaatst

In februari 2019 wordt het glazen dek op de 1e verdieping geplaatst. Hierna zal het straatwerk gelegd worden.

Schiekade Delft
20-02-2019
thumnnail

Schiekade Delft fase 2 - garageboxen zijn geplaatst

In januari 2019 zijn de garageboxen van de tweede fase van project Schiekade Delft geplaatst. De elektra voorzieningen, de overheaddeuren en straatwerk zullen worden gerealiseerd. De verwchting is dat de garageboxen in februari en maart opgeleverd kunnen gaan worden.

Schiekade Delft
21-01-2019
thumnnail

Leerlingen van de Achtsprong (De Lier) knutselen voor kerst

De Lierse basischool heeft zijn leerlingen dit jaar uitgedaagd om een mooie (houten) kerstboom in elkaar te zetten. Een kerstboom is van nature al van hout maar deze ijverige leerlingen vonden dat te gemakkelijk. Met allerlei smalle latjes die elke keer nét een stukje korter afgezaagd moesten worden werd een heuse tapstoelopende kerstboom gecreeerd. Deze (duurzame) kerstboom verdwijnt niet op de brandstapel maar kan elk jaar zo uit de kast gehaald worden. Meester Charlie complimenteerde de klas dan ook met: “groen bezig”!

De Achtsprong
02-01-2019
thumnnail

Drive-in Units fase 2 opgeleverd

In november en december 2018 zijn alle units type A en type C opgeleverd aan de trotse nieuwe eigenaren.

Drive-in Units Naaldwijk
10-12-2018
thumnnail

Schiekade Delft, fase 2: funderingen zijn gereed

De funderingsbalken voor de bedrijfsunits en garageboxen van de 2e fase van nieuwbouwproject Schiekade Delft zijn gereed. Vorige week is de wapening aangebracht en zijn de bekistingen volgestort. Tussen de funderingsbalken zijn inmiddels ook alle rioleringswerkzaamheden uitgevoerd. Als laatste actie is er tussen de funderingsbalken grond aangebracht welke afgevlakt is, gelijk met de hoogte van de fundering. Alles staat nu gereed voor ontvangst van de prefab bedrijfsunits en garageboxen.

Schiekade Delft
19-11-2018
thumnnail

Oplevering Drive-in Units Naaldwijk fase 2 nadert

Aan fase 2 van Drive-in Units Naaldwijk wordt hard gewerkt. De buitenschil is gereed, de binnenwanden worden geplaatst en de Drive-in Units voor de verhuur worden gemaakt.

Drive-in Units
20-09-2018
thumnnail

Drive-in Units reclame bij FC ’s-Gravenzande

Drive-in Units Delft - Naaldwijk blijft promotioneel aan de weg timmeren. Onlangs is op een prominente positie tegenover de kleedkamers een groot reclame doek van Drive-in Units Delft - Naaldwijk gemonteerd. Goed zichtbaar voor leden, supporters en gasten welke regelmatig het Julianasportpark komen bezoeken. Met de voetbalclub uit Westlands grootste stad is een overeenkomst van 3 jaar gesloten.

FC 's-Gravenzande
04-07-2018
thumnnail

LED reclame scherm in gebruik genomen

Dagelijks kunnen zo’n 50.000 automobilisten en vele honderden fietsers notie nemen van de reclame boodschappen langs de Kruithuisweg te Delft . Langs deze verbindingsweg tussen de A4 en A13 is onlangs bij project Schiekade een nieuw LED scherm gemonteerd en in gebruik genomen. De huidige reclame boodschap attendeert voorbijgangers op de laatste nog beschikbare garageboxen en bedrijfsunits van nieuwbouwproject Schiekade. Alle garageboxen en bedrijfsunits zijn verkocht, er zijn nog enkele ruimtes te huur. De bouw van de 2e fase is aangevangen. De eerste opleveringen zullen in het eerste kwartaal van 2019 plaats gaan vinden

Schiekade Delft
07-06-2018
thumnnail

1e fase project Schiekade opgeleverd

De afgelopen maand maart hebben zo’n 50 eigenaren de sleutels ontvangen van hun nieuwe garagebox(en) en/of bedrijfsunit(s). Met het uitreiken van de sleutels is de afronding van de bouw van de 1e fase van project Schiekade een feit. Binnenkort zullen de laatste opstanden aan de Rotterdamseweg 370 wijken voor ontwikkeling van nog eens 34 bedrijfsunits. Inmiddels is van deze bedrijfsunits alweer de helft verkocht.

Schiekade Delft
26-03-2018
thumnnail

Drive-in Units Naaldwijk by night

Drive-in Units zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken voor al onze huurders!

Drive-in Units
12-02-2018
thumnnail

Drive-in Units is sponsor van Quintus handbal

Met ingang van de competitie in seizoen 2017/2018 heeft Drive-in Units zich voor 3 jaar verbonden als shirtsponsor aan handbalvereniging Quintus. De sponsoring geldt voor zowel de dames- als de heren selectie. Het landelijk zeer sterk acterende Quintus speelt op het hoogste (BeNe-liga) niveau.

Quintus handbal
22-11-2017
thumnnail

De kleinste telg van het Drive-in Units wagenpark on the road

Drive-in Units Naaldwijk en Delft hebben onlangs een nieuwe promotie-auto de weg op gestuurd. Naast de Renault Trafic, Citroen Jumper en de VW LT bedrijfsauto’s is er nu een personenauto bij gekomen in de kleuren en met het Drive-in Units logo. Naast het zwaardere (sjouw) werk waar de bestelbussen voor gereed staan, is er nu een superslimme en wendbare Peugeot bij gekomen. Dit slimme en wendbare Peugeotje wordt ingezet om nog even snel sleutels bij een klant te bezorgen of om opnames te doen.

www.driveinunits.nl
27-09-2017
thumnnail

Drive-in Units zijn top!!

Veilig en verantwoord uw goederen opslaan. Daar gaan we voor bij de Drive-in Units. Nette, representatieve opslag- en werkunits die ook nog eens robuust zijn. De wanden van de boxen zijn opgebouwd uit dubbelwandige stalen sandwichpanelen met 50 mm vulling ertussen. De vloer en plafond zijn opgetrokken uit 300 mm dik gewapend beton. De roldeur is stevig en voorzien van 2 zijwaartse sloten.

www.driveinunits.nl
28-08-2017