Schiekade Delft

Representatieve bedrijfsunits en garageboxen voor ondernemers en particulieren.

Schiekade Delft is een nieuwbouwproject dat is ontwikkeld op het voormalige terrein van garage Hoeke aan de Rotterdamseweg te Delft. Schiekade Delft bestaat uit 4 bedrijfsruimtes en in totaal 95 bedrijfsunits en garageboxen.

De verkoop en/of verhuur van dit project gebeurt in samenwerking met Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars en Taxateurs uit Delft.

Fase 1 van het project is opgeleverd in maart 2018. Fase 2 is momenteel in voorbereiding.

Zeer veel keuze in afmetingen

De garageboxen en bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf circa 18 m² tot circa 31 m². Deze worden allen standaard voorzien van elektra (4 wcd) en één lichtschakelaar op een gesloten TL LED-armatuur. De vrije hoogte varieert van 2,48 m tot 3,48 m. Tevens zijn de units voorzien van een riante, elektrisch bedienbare overheaddeur. Huurders en kopers van een bedrijfsunit of garagebox kunnen gebruik maken van een algemene toiletruimte binnen het complex. De garageboxen en bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor sleutelaars, zzp-ers, verenigingen, hobbyisten etc.

2 Bedrijfsruimtes type A van 280 m² te huur

Op project Schiekade Delft worden tevens 4 bedrijfsruimtes (type A) vanaf 220 m² gebouwd. Er zijn momenteel nog twee ruimtes beschikbaar, beide van 280 m² (140 m² begane grond en 140 ² verdieping).

Voor meer informatie over deze multifunctionele bedrijfsruimtes op een prachtige locatie, zoals afmetingen, prijzen en dergelijke, klikt u op de pagina "Aanbod". 

Ligging van het project

Project Schiekade Delft kent een prima ontsluiting op het rijkswegennet. Via de Kruithuisweg zijn de A13 en A4 in een paar autominuten bereikbaar. Op enkele honderden meters van het project zijn diverse branche ondersteunende bedrijven gelegen, zoals: BMN Bouwmaterialen (bouwmaterialen, gereedschappen en autoverhuur), Koolschijn (bouwmaterialen, keuken- en sanitair showroom, tegelhandel), Goedkoop (bouwmaterialen), KPS (straatklinkers, terrastegels etc.).

Veiligheid

Het complex wordt verlicht via een systeem wat aangesloten is op een schemerschakelaar en rondom het project is cameratoezicht. Bovendien zal er een hekwerk geplaatst worden met een toegangsslagboom welke te bedienen is met een toegangstag. Deze toegangstags worden uitsluitend uitgereikt aan huurders en eigenaren.

Oplevering fase 1

Fase 1 van project Schiekade Delft is in maart 2018 opgeleverd.

In het 2e kwartaal van 2018 zal een aanvang gemaakt worden met fase 2. De verwachtte oplevering van fase 2 zal einde 3e kwartaal van 2018 zijn.

Open dag

10-03-2018

11:00 - 14:00

Rotterdamseweg 370 te Delft

Informatie

Project Schiekade Delft zet alle roldeuren van de garageboxen en bedrijfsunits wijd open. Een uitstekend moment om eens kennis te maken met dit veelzijdige project. Garageboxen en bedrijfsunits in wel 12 verschillende uitvoeringen. Het kleinste formaat garagebox meet 18 m² en de grootste variant meet 31 m². Tevens zijn er nog 2 bedrijfsruimtes (140 m² bg) te huur.

Tijdens de open dag staat er een deskundig team klaar om al uw vragen van antwoorden te voorzien en er worden heerlijk broodjes en koffie geserveerd.
Wellicht wilt u al eerder kennis maken met project Schiekade Delft? Bel dan naar ons kantoor voor een afspraak 0174-64 00 00.

Prijslijst

Project Schiekade Delft

De rijhelling naar de 1e verdieping

Project Schiekade Delft

De units op de 1e verdieping

Project Schiekade Delft

Een overzicht van het gehele project

Project Schiekade Delft

De A units langs de Rotterdamseweg

Plattegronden

Overzicht nieuwbouwproject Schiekade Delft Rotterdamseweg add

Overzicht van het project

add

Begane grond

add

1e verdieping

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht