Project Kop van Noord te Maassluis

Verkocht: 4 half vrijstaande watervilla’s met garage aan de haven.

De half vrijstaande villa’s met garage worden ontwikkeld aan de Noorddijk 53 in Maassluis.

Een voortreffelijke locatie om te wonen op de grens van water en winkelen. De gezellige historische binnenstad van Maassluis met zijn diversiteit aan winkels is letterlijk in twee stappen bereikbaar. Dit geldt ook voor overige centrumvoorzieningen. Het onlangs gemoderniseerde winkelcentrum de Koningshoek is op slechts enkele fietsminuten gelegen.

Deze plek biedt aan de tuinzijde een wijds uitzicht over de levendige binnenhaven van Maassluis. De tuinen zijn op het zuidwesten gelegen.  De ruime woningen zijn voorzien van alle moderne gemakken.

 

Half vrijstaande villa’s met garage:

De eigentijdse woningen zijn in harmonie met zijn omgeving ontworpen. Zo doen de kopgevels aan de havenzijde je denken aan pakhuizen uit vervlogen tijden. De grote raampartijen in de gevels versterken de binding met de binnenhaven. De woningen hebben een luxe afwerking zo, zijn de gevelkozijnen, ramen en deuren van hardhout en de raamdorpelstenen van Belgisch hardsteen. De goten, gevel afdekkers en de hemelwaterafvoeren zijn uitgevoerd in zink.

De woningen zijn uiterst energiezuinig. Met een lucht/water warmtepomp als verwarming en zonnepanelen is de woning klaar voor de toekomst.

De woningen zijn ruim in zijn afmetingen. Het totale bruto vloeroppervlak meet 204 m² dit gemeten over 3 woonlagen. De garage meet 16 m² bruto vloeroppervlakte. De vrije hoogte in de woonkamer is 2.70 meter en op de verdiepingen 2.63 meter.

 

Elke woning heeft een vrije achteringang van de straatzijde naar de tuinen toe. De tuinen hebben een diepte van ca. 5 meter en een breedte van ca. 11 meter. Het perceeloppervlak bedraagt ca. 185 m² per woning.

De erfpacht is in 2019 afgekocht voor 30 jaar.
Het verwerven van de grond in eigendom is mogelijk.

 

Open dag

09-03-2020

Noorddijk 53, 3142 EB Maassluis

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Aanbod

Prijslijst

Project Kop van Noord Maassluis

Impressie

Project Kop van Noord Maassluis

Plaatsen nieuwe damwand. 

Project Kop van Noord Maassluis

Impressie

Project Kop van Noord Maassluis

Impressie

Project Kop van Noord Maassluis

Het slopen van de opstanden van het voormalige garagebedrijf SN Cars is bijna afgerond.

Project Kop van Noord Maassluis

Oude damwand Project Kop van Noord te Maassluis is verwijderd.

Project Kop van Noord Maassluis

Plaatsen van de nieuwe damwand.

Plattegronden

add

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht