Project Industrieweg Berkel en Rodenrijs - Teunissen Berendse

Project Industrieweg Berkel en Rodenrijs

Te koop: Robuuste opslagruimtes (begane grond)

Teunissen + Berendse Berkel bv is onlangs gestart met de verkoop van de 42 begane grond units. het project is gelegen aan de industrieweg 71 te Berkel en Rodenrijs.

Het complex:

Het complex waarin de opslagruimtes zijn gesitueerd is modern en ruim van opzet. De rijstraten tussen de units in variëren in breedte van 6,0 tot 7,0 meter. De hoogte in de rijstraten meet deels 3,25 en deels 3,65 meter en zijn 24/7 verlicht. Centraal binnen het complex is de algemene ruimte gelegen. De algemene ruimte beschikt over sanitaire voorzieningen. Ook is hier de algemene meterkast gesitueerd waarin de deelmeter en aardlekschakelaar van elke unit afzonderlijk zich bevindt.

 

Robuuste, rijkelijk uitgeruste en onderhoudsvrije opslagruimtes:

De units zijn robuust te noemen mede door de gekozen onderhoudsvrije en slijtvaste materialen. Zo zijn de scheidingswanden van de units onderling vervaardigd van kalkzandsteen vellingblokken 100 mm dik. De achterwanden van de units zijn van gewapend beton. Bij de centraal in het complex gelegen units (nummers 35 t/m 42) zijn de achterwanden van kalkzandsteen vellingblokken 100 mm dik. De voorgevels van de units zijn vervaardigd van 80 mm dikke sandwichpanelen met PIR-isolatie. De vloer is een monolithisch afgewerkte betonvloer met een draagkracht van 1.000 kg/m². Het plafond is een glad afgewerkte kanaalplaatvloer met een V-naad. In de voorgevels van de units wordt een overheaddeur en een afzonderlijke (kunststof) loopdeur opgenomen.

 

Uitrustingsniveau opslagruimtes: 

Automatische bedienbare overheaddeur.
Afmeting overheaddeur 3,0 m breed x 3,2 m hoog.
Kalkzandstenen scheidingswanden.
Afzonderlijke loopdeur (3-puntssluiting) bij units met een breedte van 6 meter.
2 tl led armaturen op schakelaar.
Standaard 3 wandcontactdozen.
Vrije hoogte in de units meet 3,65 meter. 

 

Het complex en zijn veiligheid:

Aan veiligheid is veel aandacht besteed. Zo heeft het complex zowel in de rijstraten als aan de buitengevels toezicht camera’s. De camera’s zijn op strategische posities geplaatst. Het complex is 24/7 alleen toegankelijk voor eigenaren en huurders door middel van een toegangssysteem met tag. De rijstraten zijn eveneens 24/7 verlicht wat een behaaglijke werkomgeving biedt. Alle loopdeuren van de units zijn voorzien van een 3-puntssluiting. De overheaddeuren zijn opgebouwd uit stalen secties met PIR-isolatie vulling.

De prognose is dat medio begin 2024 gestart kan worden met de bouw van dit project. 

 

Heeft u interesse in de aankoop van een unit? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina.

 

 

Te huur: Drive in Units Berkel

Ruimteverhuurder Drive in Units timmert hard aan de weg. Naast filialen in Delft, Naaldwijk en Pijnacker wordt expansie gezocht in regio Oostland. Drive-in Units zal in Berkel en Rodenrijs diverse opslagunits aanbieden voor de verhuur. De afmetingen van de units kunnen op maat worden afgestemd en varieert van 3 m² tot wel 60 m². De huurcontracten zijn zeer flexibel (per 2 maanden opzegbaar) te noemen. Indien gewenst kunnen de units van elektra worden voorzien. Ook zullen er sanitaire voorzieningen aanwezig zijn.

De prognose is dat medio begin 2024 gestart kan worden met de bouw van dit project. 

 

Interesse in de huur van een Drive in Unit? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in.

Open dag

22-11-2022

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Aanbod

Prijslijst

Impressie voorzijde 

Impressie binnen (begane grond)

Impressie binnen

Plattegronden

Locatie

Interesse?

Vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in:
Terug naar overzicht