Project Industrieweg Berkel en Rodenrijs

Te koop: Robuuste (begane grond) bedrijfsunits

 

Teunissen + Berendse Berkel bv heeft momenteel een ontwikkelingsproject, gelegen aan de Industrieweg 71 te Berkel, in voorbereiding.

De huidige gebruiker (stallenbouwer Inorka bv) zal plaats gaan maken voor een uiterst modern bedrijfscomplex waarin een cluster aan kleinschalige bedrijfsunits zal worden ondergebracht. De bedrijfsunits variëren in grootte van circa 15 m² tot 110 m² en zijn allen inpandig gelegen. Deze overdekte exclusiviteit garandeert droog laden en lossen. Alle te koop aangeboden bedrijfsunits zijn op de begane grond gelegen.

 

Te koop aangeboden bedrijfsunits:

Het complex waarin de bedrijfsunits worden ondergebracht is ruim van opzet. De rijstraten tussen de bedrijfsunits variëren in breedte van 6.0 tot 7.0 meter. De vrije hoogte in de bedrijfsunits meet maar liefst 3.7 meter! Enkele bedrijfsunits hebben zelfs de beschikking over een privé parkeerplaats.

Standaard zijn de bedrijfsunits rijkelijk uitgerust en worden voorzien van een riante overheaddeur (3,0 m breed x 3,2 m hoog en automatisch bedienbaar),

3 wandcontactdozen, een dubbele TL- led verlichting op schakelaar. Nagenoeg elke bedrijfsunit heeft ook de beschikking over een afzonderlijke loopdeur. Elke bedrijfsunit heeft een eigen elektra deelmeter en aardlekschakelaar in de algemene ruimte welke centraal gelegen is binnen het complex.  

 

Robuuste en onderhoudsvrije materiaalkeuze bedrijfsunits:

De bedrijfsunits kenmerken zich mede door de gekozen onderhoudsvrije en slijtvaste materialen. Zo zijn de scheidingswanden van de bedrijfsunits vervaardigd van kalkzandsteen vellingblokken 100 mm dik. De achterwanden van de bedrijfsunits zijn van gewapend beton. Bij de centraal gelegen bedrijfsunits (nummers 35 t/m 42) zijn de achterwanden van kalkzandsteen vellingblokken 100 mm dik. De voorgevels van de bedrijfsunits zijn vervaardigd van 80 mm dikke sandwichpanelen met PIR-isolatie. De vloer is een monolithisch afgewerkte betonvloer met een draagkracht van 1.000 kg/m². Het plafond is een glad afgewerkte kanaalplaatvloer met een V-naad. In de voorgevels van de bedrijfsunits wordt een overheaddeur en een afzonderlijke kunststof loopdeur opgenomen.

 

Het complex en zijn veiligheid:

Aan veiligheid is veel aandacht besteed. Zo heeft het complex zowel in de rijstraten als aan de buitengevels toezicht camera’s. De camera’s zijn op strategische posities geplaatst. Het complex is 24/7 alleen toegankelijk voor eigenaren en huurders door middel van een toegangssysteem met tag. De rijstraten zijn eveneens 24/7 verlicht wat een behaaglijke werkomgeving biedt. Alle loopdeuren van de bedrijfsunits zijn voorzien van een 3-puntssluiting. De overheaddeuren zijn opgebouwd uit stalen secties met PIR-isolatie vulling.

 

Algemene ruimte:

Het complex beschikt over een algemene ruimte. De algemene ruimte beschikt over een centrale meterkast met daarin de deelmeters en aardlekschakelaars van de bedrijfsunits. Tevens is in de algemene ruimte een toiletvoorziening.

 

Heeft u interesse in de aankoop van een unit? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina.

Te huur: Drive-in Units Berkel

Ruimteverhuurder Drive-in Units timmert hard aan de weg. Naast filialen in Delft, Naaldwijk en Pijnacker wordt expansie gezocht in regio Oostland. Drive-in Units zal in Berkel en Rodenrijs diverse opslag- en werk units aanbieden voor de verhuur. De afmetingen van de units kunnen op maat worden afgestemd en varieert van 3 m² tot wel 60 m². De huurcontracten zijn zeer flexibel (per 2 maanden opzegbaar) te noemen. Indien gewenst kunnen de units van elektra worden voorzien. Ook zullen er sanitaire voorzieningen aanwezig zijn.

 

De prognose is dat medio na de bouwvak van 2023 gestart kan worden met de bouw van dit project. 

 

Interesse in de huur van een Drive-in Unit? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in.

Open dag

22-11-2022

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Aanbod

Prijslijst

Plattegronden

Locatie

Interesse?

Vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in:
Terug naar overzicht