Paramedisch Centrum Lijfsupport te Naaldwijk

Uw praktijk op een hoger plan?

Lijfsupport. Onder één dak, in het centrum van Naaldwijk, is in 2012 een paramedisch centrum gerealiseerd dat vele specialisten uit de regio bijeenbrengt. Herkenbaar voor de cliënten, efficiënt voor de paramedici. Lijfsupport heeft een luxe, moderne representatieve opzet, in het vrijstaande voormalig kantoorpand aan het Verhagenplein in Naaldwijk. Bundelt u ook de krachten in Paramedisch Centrum Lijfsupport?

Het Westland telt veel zelfstandige beoefenaars van paramedische beroepen en kleinere praktijken op dit gebied. Die zijn nu nog vaak gevestigd aan huis of in een zelfstandige praktijkruimte. Voor cliënten die zijn aangewezen op een fysiotherapeut, een logopedist, een diëtist of een andere specialist, zou het veel herkenbaarder zijn als zij op één plek te vinden zouden zijn. Dat is wat initiatiefnemer Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten beoogt met Lijfsupport. Het pand en de omgeving voldoen aan alle kwaliteitseisen. Het pand heeft door zijn vrije ligging rondom raampartijen en ligt bovendien in hartje Naaldwijk. Ruim voldoende (gratis) parkeervoorzieningen zijn direct voor de deur gelegen en in de directe omgeving. Een betere locatie om uw cliënten van dienst te zijn is er niet.

De voordelen van Lijfsupport

Bundeling van krachten biedt alle deelnemers in het concept grote voordelen:
- Centraal is veel kennis en ervaring op medisch gebied te vinden. Dat geeft elk van de deelnemers meer autoriteit. Als specialist kunt u cliënten makkelijker doorverwijzen en van elkaars expertise gebruik maken.
- U beschikt over een representatieve praktijkruimte, die mogelijkheden biedt voor verdere groei en die een professionele indruk maakt. 
- Ter plekke is voldoende gratis parkeerruimte voor bezoekers.
- U bent werkzaam op een A1-locatie in het centrum van Naaldwijk, zodat de zichtbaarheid van uw bedrijfsactiviteiten sterk wordt vergroot.

De faciliteiten van Lijfsupport

Het pand is geheel verbouwd en modern van opzet. De eerste en tweede verdieping zijn bijzonder geschikt als verzamelgebouw voor medisch specialisten.

- Per verdieping is totaal 360 vierkante meter beschikbaar. De indeling kunt u zien bij "Plattegronden".
- Lijfsupport heeft een eigen representatieve entree, met zowel een trap als een lift naar de eerste en tweede verdieping.
- Per etage zijn toiletfaciliteiten en een serverkast beschikbaar, de praktijkruimten zijn standaard voorzien van systeemplafonds, verlichting, cv-installatie, wastafelmeubel en kabelgoten. Er is tevens WIFI beschikbaar.

Heeft u nog speciale wensen? Laat het ons weten. In overleg kunnen wensen en voorzieningen worden aangebracht.

Op wie richt Lijfsupport zich?

De toegang tot Paramedisch Centrum Lijfsupport staat open voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten, Cesar/Mensendieck therapeuten, mondhygiënisten, pedagogen, podotherapeuten, podologen, psychologen, tandprothetici, verloskundigen, ergotherapeuten, diëtisten, huidtherapeuten en logopedisten.

Staat uw activiteit er niet bij, maar voelt u zich wel aangetrokken tot het concept van Paramedisch Centrum Lijfsupport? Neem ook dan contact op met de initiatiefnemers.

Thans hebben zich onder andere de volgende disciplines gevestigd: een logopedist, een osteopaat, een massagepraktijk, meerdere schoonheidsspecialistes, een adfdeling van GGZ Delfland, een thuiszorgorganisatie, een podotherapeut en meerdere therapiepraktijken.

Beschikbare praktijkruimtes

Paramedische Centrum Lijfsupport bestaat in totaal uit 17 praktijkruimtes, varierend in afmetingen. Er zijn momenteel geen praktijkruimtes beschikbaar.

Open dag

04-10-2017

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Aanbod

Download actuele
prijslijst

Paramedisch Centrum Lijfsupport

Voldoende parkeergelegenheid voor deur en in nabije omgeving

Paramedisch Centrum Lijfsupport

De wachtruimte

Paramedisch Centrum Lijfsupport

Interieur van een praktijkruimte

Paramedisch Centrum Lijfsupport

  

Paramedisch Centrum Lijfsupport

Bechikt over een lift

Plattegronden

plattegrond 1e verdieping Lijfsupport add

1e Verdieping

plattegrond 2e verdieping Lijfsupport add

2e Verdieping

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht