Dijcks Meesterschap te Maasdijk

Bedrijfsunits in allerlei uitvoeringen en metrages, per direct te betrekken!

Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten bv heeft in 2012 het ontwikkelingsplan Dijcks Meesterschap op Honderdland te Maasdijk opgeleverd. Binnen een hypermodern bedrijvencomplex zijn bedrijfsunits gerealiseerd in verschillende vormen en metrages voor een breed publiek.

Vooruitstrevende ondernemers op zoek naar professionele bedrijfsruimte komen bij Dijcks Meesterschap prima aan hun trekken. Particulieren die opslag en/of hobbyruimte zoeken worden met dit project ook op hun wenken bediend. De strategische ligging van Dijcks Meesterschap zorgt ervoor dat je in “no time” centraal in het Westland of regio Rijnmond zit. Tel daarbij de zichtlocatie en de prima ontsluitingen op het rijkswegennet op en u weet dat u verzekerd bent van een A-locatie.

Bedrijfsunits type C (22 m² - 30 m² - 37 m² - 60 m² en 74 m²)

Superhandige bedrijfsunits in de ruimste zin van het woord! Uitermate geschikt voor de (startende) ondernemer maar ook voor particulieren die ruimte zoeken. Ideaal voor het plegen van klein onderhoud aan bijvoorbeeld camper, caravan of oldtimer. 
De units zijn gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het project. Door middel van een rijhelling worden de units op de 1e verdieping eenvoudig bereikt. De units zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag toegankelijk.

Specificaties:
- voorzien van elektra, verlichting en uitstortgootsteen met tapkraan
- overheaddeur (3 meter breed x 3,2 meter hoog)
- vrije hoogte 3,7 meter
- algemene ruimte met sanitaire voorzieningen (hier bevinden zich ook de elektra deelmeters)
- terrein beveiligd middels cameratoezicht.

Bedrijventerrein Honderdland

Bedrijventerrein Honderdland, waarop Dijcks Meesterschap gerealiseerd is, biedt een breed scala aan ondersteunende bedrijven voor bijna elke branche. Dit, in combinatie met de ligging dichtbij woonkernen, maakt het vestigen op bedrijventerrein Honderdland nog eens extra aantrekkelijk. Nog nooit is betaalbare huisvesting voor hobby en werk zo dichtbij geweest!

Dijcks Meesterschap als beleggingsobject

De bedrijfsunits op project Dijcks Meesterschap lenen zich uitstekend als beleggingsobject. Klik hier voor meer informatie.

Open dag

01-01-0001

Dit is de kop. 

En dan daaronder komt de tekst. 

Aanbod

Download actuele
prijslijst

Project Dijcks Meesterschap

De karakteristieke gevel van het imposante project op Honderdland

Project Dijcks Meesterschap

De C units op de verdieping

Projects Dijcks Meesterschap

De C units op de begane grond

Project Dijcks Meesterschap

De hellingbaan naar de C units op de 1e verdieping

Plattegronden

add

Begane grond

add

1e Verdieping

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht