Project Lierweg De Lier

Representatieve bedrijfsunits en garageboxen voor ondernemers en particulieren.

Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten bv heeft in voorbereiding Project Lierweg De Lier. Dit nieuwbouwproject omvat een clustering van in totaal 75 garageboxen en 13 bedrijfsunits. Het project wordt ontwikkelt in de dorpskern van De Lier. De entree van het nieuwbouwproject bevindt zich aan de Lierweg 22A in De Lier (naast Stolze Classic Cars). Het project biedt opslag- en werkruimte aan zowel ondernemers als particulieren.

Het project wordt gedeeltelijk voorzien van een glazen overkapping, waardoor men altijd droog staat tijdens het laden en lossen.

Garageboxen in diverse uitvoeringen en afmetingen.

De garageboxen variëren in grootte van 24 m² tot 28 m². De vrije hoogte in de garageboxen varieert van circa 2,40 m tot 3,22 m en er is keuze uit 4 garagebox varianten.

De boxen worden standaard rijkelijk uitgerust met 4 wandcontactdozen, TL-verlichting op lichtschakelaar en een automatisch bedienbare overheaddeur (hoogte overheaddeur variërend van 2,47 meter en 2,98 meter). Centraal in het project wordt een algemene ruimte gesitueerd waar de elektra(deel)meters en de aardlekschakelaars worden geplaatst van de garageboxen. Ook toiletvoorzieningen zijn hier voorhanden.

De 13 bedrijfsunits zijn er in 4 varianten. Bedrijfsunits (type A) zijn er in verschillende uitvoeringen. Allen zijn ze uitgevoerd met een betonnen verdiepingsvloer en hebben een begane grondvloer variërend van 65 m², 71 m², 73 m², 96 m² en 98 m². De bedrijfsunits type A beschikken allemaal over eigen parkeerplaatsen.

Bedrijfsunits type B (2 stuks) hebben alleen een begane grondvloer van 73 m².

Ligging en veiligheid van het project

De bereikbaarheid van het project is zeer goed te noemen. Via de N223 bereikt men in minder dan 3 autominuten de A4, A20 en Westland.

Aan de veiligheid van project Lierweg is veel aandacht besteed. Zo kent het project cameratoezicht en is het in de avonduren verlicht. De garageboxen zijn in een afgesloten complex gepositioneerd en alleen toegankelijk middels een tag systeem.

Pluspunten Project Lierweg De Lier

- Ruim opgezet concept en ideaal voor opslag- en werkruimte zoekers.
- Project is centraal gelegen in De Lier.
- 4 keuze varianten garageboxen (totaal 75 stuks).
- Garageboxen rijkelijk uitgerust met voorzieningen en deels overkapt.
- Afgesloten terrein en met entree-tags 24/7 toegankelijk.
- Algemene toiletruimte beschikbaar.
- Onderhoudsarm concept, courante mogelijkheden voor verhuur.
- Aansluitpunt wifi aanwezig bij de algemene ruimte.

Het project is afgerond en opgeleverd in juni 2021.

Open dag

10-04-2019

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Download actuele
prijslijst

Project Lierweg De Lier

De glazen overkapping op de 1e verdieping (foto is gemaakt op onlangs opgeleverd project Schiekade Delft te Delft. Project Lierweg De Lier krijgt identieke garageboxen en glazen overkapping.)

Project Lierweg De Lier

Foto is gemaakt op onlangs opgeleverd project Schiekade Delft te Delft. Project Lierweg De Lier krijgt identieke garageboxen.

Project Lierweg De Lier

Ligging van het toekomstige project

Project Lierweg De Lier

Ligging van het project met omgeving

Impressie Lierweg De Lier

Noord-westgevel

Impressie Lierweg De Lier

Hellingbaan

Impressie Lierweg De Lier

Zuidgevel

Project Lierweg De Lier

Het verlijmen van de kalkzandstenen vellingblokken voor het maken van de scheidingswanden van de bedrijfsunits type A en B 

Project Lierweg De Lier

Eerste garageboxen geplaatst bij project Lierweg

Project Lierweg De Lier

Aanvang funderingswerkzaamheden Project Lierweg De Lier

Project Lierweg De Lier

Vooraanzicht van de garageboxen type D en DD

Project Lierweg De Lier

Vooraanzicht van de bedrijfsruimtes type A

Project Lierweg De Lier 

Bij project Lierweg De Lier is deze week een aanvang gemaakt met de montage van het stalen rijdek.

Project Lierweg De Lier 

De sandwich gevelbeplating is aangebracht bij de A- units.

Project Lierweg De Lier 

De stalen spanten voor de overkapping worden momenteel gemonteerd op de garageboxen.

Project Lierweg De Lier

Bitumen dakbedekking met daaronder EPS isolatie wordt aangebracht op de bedrijfsunits Type A en B.

Project Lierweg De Lier

De glazen overkapping is geïnstalleerd door Bodako.

Plattegronden

add

Overzicht project Lierweg De Lier

add

Garageboxen 
begane grond

add

Garageboxen
1e verdieping

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht