In voorbereiding: Lierweg De Lier

Representatieve bedrijfsunits en garageboxen voor ondernemers en particulieren.

Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten bv heeft in voorbereiding Project Lierweg De Lier. Dit nieuwbouwproject omvat een clustering van in totaal 105 garageboxen en 3 bedrijfsunits. Het project wordt ontwikkeld in de dorpskern van De Lier en heeft de ingang aan de Lierweg 24a te De Lier (naast Stolze Classic Cars). Het project biedt opslag- en werkruimte aan zowel ondernemers als particulieren.

Het project wordt gedeeltelijk voorzien van een glazen overkapping, waardoor men altijd droog staat tijdens het laden en lossen.

Garageboxen in zeer veel uitvoeringen en afmetingen.

De garageboxen variëren in grootte van 18 m² tot wel 31 m². De vrije hoogte in de garageboxen variëert van circa 2,10, 2,40 m tot 3,22 m en er is keuze uit maar liefst 8 varianten.

De boxen worden standaard rijkelijk uitgerust met 4 wandcontactdozen, TL verlichting op lichtschakelaar en een automatisch bedienbare overheaddeur (hoogte variërend van 2,03 m, 2,22 m en 2,97 m). Centraal in het project wordt een algemene ruimte gesitueerd waar de elektra(deel)meters en de aardlekschakelaars worden geplaatst van de garageboxen. Ook toiletvoorzieningen zijn hier voorhanden.

De 3 bedrijfsunits zijn er in 2 varianten. Eén bedrijfsunit (type A) is uitgevoerd met een betonnen verdiepingsvloer en heeft een begane grondvloer van 73 m².
Bedrijfsunit type B (2 stuks) heeft alleen een begane grondvloer van 73 m². 

Ligging en veiligheid van het project

De bereikbaarheid van het project is zeer goed te noemen. Via de N223 bereikt men in minder dan 3 autominuten de A4, A20 en Westland.

Aan de veiligheid is veel aandacht besteed. Zo kent het project cameratoezicht en is het in de avonduren verlicht. Tevens komt het project binnen een afsluitbaar terrein te liggen wat alleen met een entree-tag toegankelijk is.


Pluspunten Project Lierweg De Lier

- Ruim opgezet concept en ideaal voor opslag- en werkruimte zoekers.
- Centraal gelegen in De Lier.
- Grote verscheidenheid aan garageboxen (totaal 105 stuks).
- Garageboxen rijkelijk uitgerust met voorzieningen en deels overkapt.
- Afgesloten terrein en met entree-tags 24/7 toegankelijk.
- Algemene toiletruimte beschikbaar.
- Onderhoudsarm concept, courante mogelijkheden voor verhuur.
- Wifi aanwezig bij de algemene ruimte.

De aanvang van de bouw is gepland voor januari 2020.

Om een beeld te krijgen van hoe dit project eruit zal komen te zien, kunt u kijken bij ons eerder gerealiseerde project Schiekade Delft. Dit project is gelegen aan de Rotterdamseweg 370 te Delft.

Open dag

10-04-2019

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Aanbod

Prijslijst

Project Lierweg De Lier

De glazen overkapping op de 1e verdieping (foto is gemaakt op onlangs opgeleverd project Schiekade Delft te Delft. Project Lierweg De Lier krijgt identieke garageboxen en glazen overkapping.)

Project Lierweg De Lier

Garageboxen (foto is gemaakt op eerder opgeleverd project Schiekade Delft te Delft. Project Lierweg De Lier krijgt identieke garageboxen.)

Project Lierweg De Lier

Ligging van het toekomstige project

Project Lierweg De Lier

Ligging van het project met omgeving

Plattegronden

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht