In voorbereiding: 5 Trendy Waterlofts "voor werkgenieters aan de Schie"

5 Trendy Waterlofts 
"voor werkgenieters aan de Schie"

Schiekade Delft bv heeft momenteel de 3e fase van project Schiekade in voorbereiding. Na de succesvolle realisatie van 93 bedrijfsunits en garageboxen wordt het project beëindigd met 5 Trendy Waterlofts. 

Het ontwerp is afkomstig van MAD - modeling and design en biedt een inspirerende werkplek pal aan De Schie. De lofts meten 120 m² vloeroppervlak, zowel op de begane grond als op de verdieping. De glazen vliesgevels (van vloer tot dak) met balkon aan de Schiezijde, zorgen voor een fenomenaal uitzicht en staan garant voor optimaal werkplezier. De noordgevel beschikt op de begane grond over een riante overheaddeur. De lofts lenen zich dan ook uitstekend als praktische werkplek in combinatie met een kantoorfunctie.

Parkeervoorzieningen zijn in ruime mate aanwezig. Per loft zijn er maar liefst minimaal 6 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid

De Trendy Waterlofts liggen op een zichtlocatie die vanaf de Kruithuisweg goed zichtbaar is. Ook vanaf het water en de overkant is het project uitstekend te zien. Het is dus eigenlijk "zien en gezien worden" bij Trendy Waterlofts.

De bereikbaarheid is zeer goed; het treinstation Delft-Zuid is op loopafstand bereikbaar en het project kent een prima ontsluiting op het rijkswegennet. Via de Kruithuisweg zijn de A13 en A4 in een paar autominuten bereikbaar.

Het adres is Rotterdamseweg 370 te Delft.

Huursom € 3.250,00 excl. BTW, excl. g/l/w per maand.
Aanvaarding in overleg.

 

Open dag

19-09-2018

Content

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Aanbod

Prijslijst

Waterlofts voor werkgenieters aan de Schie

Voorzijde gezien vanaf De Schie

Waterlofts voor werkgenieters aan de Schie

Achterzijde vanaf de Rotterdamseweg

Plattegronden

Locatie

Interesse?

Wanneer u aanvullende informatie wenst dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie voorzien. Indien gewenst kunnen wij contact met u opnemen. Wij danken u voor de getoonde interesse.
Terug naar overzicht