Te huur: praktijkruimte in Paramedisch Centrum Lijfsupport te Naaldwijk

Uw praktijk op een hoger plan?

Onder één dak, in het centrum van Naaldwijk, is in 2012 een paramedisch centrum gerealiseerd dat vele specialisten uit de regio bijeenbrengt. Herkenbaar voor de cliënten, efficiënt voor de paramedici. Lijfsupport heeft een luxe, moderne representatieve opzet, in het vrijstaande voormalig kantoorpand aan het Verhagenplein in Naaldwijk. Bundelt u ook de krachten in Paramedisch Centrum Lijfsupport?

Het Westland telt veel zelfstandige beoefenaars van paramedische beroepen en kleinere praktijken op dit gebied. Die zijn nu nog vaak gevestigd aan huis of in een zelfstandige praktijkruimte. Voor cliënten die zijn aangewezen op een fysiotherapeut, een logopedist, een diëtist of een andere specialist, zou het veel herkenbaarder zijn als zij op één plek te vinden zouden zijn. Dat is wat initiatiefnemer Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten beoogt met Lijfsupport. Het pand en de omgeving voldoen aan alle kwaliteitseisen. Het pand heeft door zijn vrije ligging rondom raampartijen en ligt bovendien in hartje Naaldwijk. Ruim voldoende (gratis) parkeervoorzieningen zijn direct voor de deur gelegen en in de directe omgeving. Een betere locatie om uw cliënten van dienst te zijn is er niet.

De voordelen van Lijfsupport

Bundeling van krachten biedt alle deelnemers in het concept grote voordelen:
- Centraal is veel kennis en ervaring op medisch gebied te vinden. Dat geeft elk van de deelnemers meer autoriteit. Als specialist kunt u cliënten makkelijker doorverwijzen en van elkaars expertise gebruik maken.
- U beschikt over een representatieve praktijkruimte, die mogelijkheden biedt voor verdere groei en die een professionele indruk maakt.
- Ter plekke is voldoende gratis parkeerruimte voor bezoekers.
- U bent werkzaam op een A1-locatie in het centrum van Naaldwijk, zodat de zichtbaarheid van uw bedrijfsactiviteiten sterk wordt vergroot.

entree Lijfsupport

De faciliteiten van Lijfsupport

Het pand is geheel verbouwd en modern van opzet. De eerste en tweede verdieping zijn bijzonder geschikt als verzamelgebouw voor medisch specialisten.

- Per verdieping is totaal 360 vierkante meter beschikbaar.
- Lijfsupport heeft een eigen representatieve entree, met zowel een trap als een lift naar de eerste en tweede verdieping.
- Per etage zijn toiletfaciliteiten en een serverkast beschikbaar, de praktijkruimten zijn standaard voorzien van systeemplafonds, verlichting, cv-installatie, wastafelmeubel en kabelgoten. Er is tevens WIFI beschikbaar.

Heeft u nog speciale wensen? Laat het ons weten. In overleg kunnen wensen en voorzieningen worden aangebracht.

Op wie richt Lijfsupport zich?

De toegang tot Paramedisch Centrum Lijfsupport staat open voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten, Cesar/Mensendieck therapeuten, mondhygiënisten, pedagogen, podotherapeuten, podologen, psychologen, tandprothetici, verloskundigen, ergotherapeuten, diëtisten, huidtherapeuten en logopedisten.

Staat uw activiteit er niet bij, maar voelt u zich wel aangetrokken tot het concept van Paramedisch Centrum Lijfsupport? Neem ook dan contact op met de initiatiefnemers.

Thans hebben zich onder andere de volgende disciplines gevestigd: een logopedist, een osteopaat, een massagepraktijk, meerdere schoonheidsspecialistes, een adfdeling van GGZ Delfland, een thuiszorgorganisatie, een podotherapeut en meerdere therapiepraktijken.

Beschikbare praktijkruimtes

Paramedische Centrum Lijfsupport bestaat in totaal uit 17 praktijkruimtes, varierend in afmetingen. Momenteel zijn alle praktijkruimtes verhuurd. Maar vanaf kwartaal 3 van 2022 komen er weer wat praktijkruimtes beschikbaar.

Interesse? Vul het contactformulier in onderaan deze pagina en wij komen snel contact met u op.

Interesse?