Te huur: 5 Trendy Waterlofts "voor werkgenieters aan de Schie" te Delft

Schiekade Delft bv heeft momenteel de 3e fase van project Schiekade in voorbereiding. Na de succesvolle realisatie van 93 bedrijfsunits en garageboxen wordt het project beëindigd met 5 Trendy Waterlofts. 

Het ontwerp is afkomstig van MAD - modeling and design en biedt een inspirerende werkplek pal aan De Schie. De lofts meten 120 m² vloeroppervlak, zowel op de begane grond als op de verdieping. De glazen vliesgevels (van vloer tot dak) met balkon aan de Schiezijde, zorgen voor een fenomenaal uitzicht en staan garant voor optimaal werkplezier. De noordgevel beschikt op de begane grond over een riante overheaddeur. De lofts lenen zich dan ook uitstekend als praktische werkplek in combinatie met een kantoorfunctie.

Parkeervoorzieningen zijn in ruime mate aanwezig. Per loft zijn er maar liefst minimaal 6 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

De Trendy Waterlofts liggen op een zichtlocatie die vanaf de Kruithuisweg goed zichtbaar is. Ook vanaf het water en de overkant is het project uitstekend te zien. Het is dus eigenlijk "zien en gezien worden" bij Trendy Waterlofts.

De bereikbaarheid is zeer goed; het treinstation Delft-Zuid is op loopafstand bereikbaar en het project kent een prima ontsluiting op het rijkswegennet. Via de Kruithuisweg zijn de A13 en A4 in een paar autominuten bereikbaar.

Het adres is Rotterdamseweg 370 te Delft.

Huursom € 3.250,00 excl. BTW, excl. g/l/w per maand.
Aanvaarding in overleg.

 

Interesse?