Verkocht: 4 half vrijstaande watervilla’s met garage aan de haven

Alles verkocht: 4 halfvrijstaande watervilla’s met garage aan de haven.

De halfvrijstaande villa’s met garage worden ontwikkeld aan de Noorddijk 53 in Maassluis.

Een voortreffelijke locatie om te wonen op de grens van water en winkelen. De gezellige historische binnenstad van Maassluis met zijn diversiteit aan winkels is letterlijk in twee stappen bereikbaar. Dit geldt ook voor overige centrumvoorzieningen. Het onlangs gemoderniseerde winkelcentrum de Koningshoek is op slechts enkele fietsminuten gelegen.

Deze plek biedt aan de tuinzijde een wijds uitzicht over de levendige binnenhaven van Maassluis. De tuinen zijn op het zuidwesten gelegen.  De ruime woningen zijn voorzien van alle moderne gemakken.

 

Halfvrijstaande villa’s met garage:

De eigentijdse woningen zijn in harmonie met zijn omgeving ontworpen. Zo doen de kopgevels aan de havenzijde je denken aan pakhuizen uit vervlogen tijden. De grote raampartijen in de gevels versterken de binding met de binnenhaven. De woningen hebben een luxe afwerking zo, zijn de gevelkozijnen, ramen en deuren van hardhout en de raamdorpelstenen van Belgisch hardsteen. De goten, gevel afdekkers en de hemelwaterafvoeren zijn uitgevoerd in zink.

De woningen zijn uiterst energiezuinig. Met een lucht/water- warmtepomp als verwarming en zonnepanelen is de woning klaar voor de toekomst.

De woningen zijn ruim in zijn afmetingen. Het totale bruto vloeroppervlak meet 204 m² dit gemeten over 3 woonlagen. De garage meet 16 m² bruto vloeroppervlakte. De vrije hoogte in de woonkamer is 2.70 meter en op de verdiepingen 2.63 meter.

 

Elke woning heeft een vrije achteringang van de straatzijde naar de tuinen toe. De tuinen hebben een diepte van ca. 5 meter en een breedte van ca. 11 meter. Het perceeloppervlak bedraagt ca. 185 m² per woning.

De erfpacht is in 2019 afgekocht voor 30 jaar.
Het verwerven van de grond in eigendom is mogelijk.

Aanvang bouw staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021.

 

Koopsom van de woning bedraagt € 625.000,00 v.o.n.

-          Koopsom is exclusief keuken.

-          Meerwerkopties zijn bespreekbaar

 

 

Op dit moment zijn alle villa's verkocht.

Interesse?